Kleopatra- kahvesever__ Canım en çok erik istedi ve bir oturuşta iki buçuk kilo yedimm 😂 Ama varya gece uyurken erik yiyordum rüyamda öyle canım istiyordu kalkıp aglyacak hale geliyordum resmen. Şuan 29+6yız. En son 10 kilo almıştım şuan 15 olmuştur diye düşünüyorum. Sonrasında vermek önemli tabi ne yapacam bilmiyorum bacım korsesiz gezmicem herhalde 😂
1Kelebek -minikkelebegim- cinsiyet bellimi bende tuzlu domates salatalık peynir bitek bunları yiyebiliyorum😅
Elifderin34 Qnl gel bir sarılıp ağlıyalım 😅😅 ne zaman doya doya kebap lahmacun yicez yeter yaa yeter şuramıza kadar geldi🫤
2bebe1gebe kahvesever__ çikolata ya zaten normaldede çikolataya aşık insanım gebeliklerimde daha çok bi düşkün oluyorum resmen bi oturuşta bi bakkal dolusu çikolata yerim ama 1 le sınırlamaya çalışıyorum asla yetmiyoo😂
sevda_cicegi11 Anonymousmom oyy masalllah kaç haftalık oldunuz ben en son 11+6 da gittim tahmini kiz oldu bizimde kesin konuşmadı bi dahaki kontrolü bekliyorum 🥰
Anonymousmom sevda_cicegi11 18+4 olduk benimki 13. Haftada belli olmuştu inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ruveyda_baskapan kahvesever__ bende çilek hariç herşey yedim hatta çilek tadını bilmem alerjim var en son 3. Sınıfta yanlışlıkla yemişim bir gıdanın içinde varmış 4 gün hastanede kalmışım 😂 ama en çooook hamburger , portakal , süt tükettim
-minikkelebegim- 1Kelebek ay bende en çok bunları yiyorum bazen de meyve rahatlatıyor çok olmasa da yeni belli oldu kız peki sizinki 🤭