Kzncbsra kahvesever__ portakal bir oturmaya 4 5 tane portakal yiyordum daha fazla yememek icin zor tutuyordum kendimi
Anonymousmom sevda_cicegi11 18+4 olduk benimki 13. Haftada belli olmuştu inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Elifderin34 Qnl gel bir sarılıp ağlıyalım 😅😅 ne zaman doya doya kebap lahmacun yicez yeter yaa yeter şuramıza kadar geldi🫤
Qnl Elifderin34 ay walla Allah yedirmezse yedirmiyormuş diyorum ben artık yememekten kabız oldum artık yesem nasıl çıkış olacak onu da bilmiyorum çıldırmama az kaldı 😅
-minikkelebegim- 1Kelebek ay bende en çok bunları yiyorum bazen de meyve rahatlatıyor çok olmasa da yeni belli oldu kız peki sizinki 🤭
1Kelebek -minikkelebegim- Aa hadi ya benimki daha belli değil ama cok merak ediyorum 9 haftaligiz dha sizinki kaç haftalık 🥰
Masumanneinci Muz🙂 eşim her geldiğinde kilo kilo getiriyordu. Sempanzem bu gün nasıl diye seviyordu kızımızı 🥳
Merss kahvesever__ karpuz, patates kızartması, marul, peynir, yoğurt, domates salatalık :) şimdi bile acıktım bu gidişle geçemicem bu kapılardan 😄
Sonikiuc kahvesever__ ekşi eriğin anasini ağlattım ama 5. Aya kadar diyebilirim şimdi ne bulsam yiyiyorum 🤭