EmineDefneGokce kahvesever__ kızımda kavanoz kavanoz turşu, karpuz, çilek. Bu gebeliğimde de yine kavanoz kavanoz turşu 😂 karpuz ve çilek midemi bulandırıyor ama
kahvesever__ EmineDefneGokce 😂😂ye ye afiyet olsun tiksinene kadar ye hamilelik bitince yüzüne bille bakmıyorsun 😁
Damla1995 kahvesever__ karpuz seftali ve haslama mısır.. ha bide ekmek arası domates sogan 🙈🙈 sabit zevk ala ala yediklerim bunlardan ibaret.❤️
Selimkemalinannesi Ben ekstra hiç bişey yemedim hamile olandan önceki halimle aynı kilo da almadım sadece bebeğin olduğu kısım çıktı hiç aşermedim de çok isterdim aşermek ama heves edince olmuyor galiba
sevda_cicegi11 Anonymousmom oyy masalllah kaç haftalık oldunuz ben en son 11+6 da gittim tahmini kiz oldu bizimde kesin konuşmadı bi dahaki kontrolü bekliyorum 🥰
Betulhdvrd kahvesever__ peynir yoğurt şeftali patatesin kızartması ve haşlaması bir de sürekli hamburger istiyor canım 😂 daha 8 haftalığız
kahvesever__ Betulhdvrd daha yeniymişsin sağlıkla kavuş inşallah 🙏 ye ye hamilelikten sonra hiç yemek istemiyorsun yüzüne bille bakmıyorsun 😆
Kleopatra- kahvesever__ Allah ne verdiyse yedim oğlumda çok iştahlı olacak bence hiçbir şeyde pinpiriklenmedim yemem diye sadece kelle yemem o kadar 😂😂