Verasmommm pinarrrr95 ben 48 kg ile evlendim hamile kaldığımda 58 kgydim şu an 32+6dayız 67kgyim 9 kg almışım vücut kitle endeksime göre zaten 12-15kg arasında almam hamilelik esnasında normal olarak kabul ediliyor ki son haftalarda alınırmış en çok kilo bakalım nasıl olacak :)
yalcin_sevda pinarrrr95 61 le hamile kaldim bir ay once 21 haftalıkken falan ölçtük 66 çıktım bir ayda tahminimce en az 1 kg falan almisimdir bende heralde yetmisle dogururum
Merve-bulut @pinarrrr95 62yle hamile kaldım 76 kiloyum haftayada doğumum var inşAllah 🥹🙈hedefim doğumdan sonra 58lere düşmek 😂
Arzz mavisinprensesi20 hamileliğimde o kadar çok kustum ve aç kaldım ki Bir de üstüne kovid olup hastaneye yatırıldım 4 kilo aldım son haftalarımdayım hamileliğim boyunca ama ne kadar aç kaldığimi ne kadar gece açım diye ağladığımı anlatamam arkadaşım 20 kilonun üstünde kilo aldı şu an bir derin kemik yani ağlamanıza gerek yok çocuğun peşinde zayıflayacaksın zaten keşke yemek yiyebilseydim de kilo alsaydım
Senazeynep34 pinarrrr95 bende 25 haftalık hamileyim 48 den 60 a geldik 😃 daha kötüleri var üzülme yani 😃😀 evlendigim de 43 kiloydum
Rozaanne pinarrrr95 62.5 gibi hamile kaldım şuan 65.5 civarındayım. Yani geçen hafta öyleydi 😅😅 18+2 haftam benim de
Hilalipk Tugcebanu emzirirken kesinlikle kilo veriliyor dikkat edersen benimde ikinci hamileliğim ona güveniyorum ☺️
Tugcebanu Hilalipk yaaa çok iyiii metabolizma da hızlanacak tabi ben öyle düşünüyorum 😂 su an için kafaya takmıyorum o yüzden kilo bu alınır verilir🥰👻
star3star Tospikannesiiiii çok geçmiş olsun.benimde dün testim pozitif çıktı iştahımda felan bir sıkıntı yok.herhangi bir ağrım sızımda yok çok şükür🤲🏻pazartesi gecesi üşüme ve ateş yaptı teste gittik dün cıktı sonucum.birgün belirti yaptı bende. doktorum oksapar kan sulandırıcı verdi birde idrarımda enfeksiyon cıktı suprax 400 mg antibiyotik verdi.
Tospikannesiiiii star3star benim çok agır geçiyor canım bana da kan sulandırıcı bide antibiyotik verdi kan degerler im çok kötü idi ilk gece kemik agrısından aglayarak uyandım bugun de bogazlarım gitti tamamen sürekli öksürüyorum uçuk attım bide
Tospikannesiiiii star3star aynı varyant olmayabilir bizim ailecek çok kötü geçiyor iştah sıfır hiç bi şekilde yiyemiyoruz
whitemoon 36 haftalığım netb20 kilo aldım doktor kontrollerinde bakamıyorum valla tartıya artık en son ki kontrolümde bakıcam toplam ne kadar
Hilalipk Bende çok hızlı kilo aldım şok yediğimi de düşünmüyorum aslında ama moralim bozulmuyor değil 83 ile hamile kaldım 22.haftamdayım 92 oldum bile 😔
whitemoon Hilalipk bende hızlı aldım o kadar yemediğim yemek istediğim hamile kalmadan öncekiyle hep aynıydı hiç öyle dedikleri gibi yiyip yiyiptr dıymama duruöum olmafı ama inşallah ödemdir diyorum
Elisam123 pinarrrr95 83 ile hamile kaldım 86 olmuşum doktor bugün bu ay çok kilo almışsın dedi 🤔 3 kilo ardı ötesi hocam yapmayın etmeyin dedim zaten kilo ile hamile kaldık biraz dikkat edelim dedi 22 haftalığım bu arada
Elisam123 Hilalipk açlık şekerim sınırda çıkıyor benim ondan dedi heralde ben de Allah ne verdiyse yiyordum valla hamileliği de bahane edip 😅
Hilalipk Elisam123 ben daha şeker testine girmedim 20 sinde giricem ama büyük ihtimalle çıkar bende de size diyet mi verdi doktor
Hilalipk whitemoon ödemdir inşallah ☺️ benimde ayaklarım falan şiş olabilir ama artık karar aldım günlük 10.000 adım arıcam sağlıklı beslenicem yani doğumda 100 olmak istemiyorum kilo almak değil mesele sağlımız, doğumumuz dahi etkileniyor