3prens71 Minikek 32.hftanın başımda gttım gecen cuma yanı 2 kg cıktı uyumlumu dedım dr evet gayet ıyı dedı
Nil- mavisinprensesi20 yapmayın lütfen ben de bir süre her gün ağladım ama şuan 7. Aydayım bebeğim ve ben sağlıklıyız hiç takmıyorum zaten ağlayacak kadar önem veriyorsanız dış görünüşünüze en uygun zamanda zayıflamaya başlarsınız 🐣
MDeniz42 pinarrrr95 yok hiç dikkat etmedim hatta ilk 4 ay bulantıdan yemek bile yemedim doğru düzgün. Bence suyu kordonu bebeği derken o kiloyu buluyoruz çokta takma kafana
Nrnkymc06 pinarrrr95 73 le hamile kaldım 12+3 üz pazrtesi eczanede tartıldım doğruysa 70 çıktı 😂 sürekli de yiyorum bulantim falan bi sıkıntım yok ama anlamadım şu anda durum bu doğuma kadar nolur bilemem daha yolun başındayız 🤣
Cekikveannesii pinarrrr95 36 haftalığım 90 kiloyum bende 70le hamile kaldım. 😊 Doğurunca veririz insallah. Son zamanlarda iştah baya artıyor bebek de iri doymuyoruzzz
Benjaminannesi pinarrrr95 aşkım doğumdan sonrasi önemli ben çok zayıf gittim yani ödemsiz mis gibiydi ay ayyy doğumdan sonra su topladı vücudum
43serife pinarrrr95 62 kilo ile başladım hamileliğe mide bulantısı iştahsızlık yüzünden 8 9 kilo verdim şimdi ise 66 kiloyum ve 33 haftaligiz
Nsrn1 pinarrrr95 ah ah keşke 70li kiloları görebilsem doğumdan sonra 🤦🏻♀️ gerçi benim en en zayıf halim 77 kiloydu orası ayrı 😂
[silindi] pinarrrr95 bende 63 ile kaldim 70 oldum 24+3 de doktorum ayda 1 kg almami fazla aldigimi soyledi dikkat ediyorum kestim dondurmayi🥺
Emily37 pinarrrr95 55 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum 24.haftaya girdim.İlk hamileliğimde 18 kilo almıştım bunda da öyle olucak sanırım fazlasıda olabilir emin değilim.Bebeğim sağlıklı şükür doğunca veririm mutlaka ilk bebeğimdede vermiştim hepsini
miranmomsss pinarrrr95 bende 58 ile evlendim sonra saldım 64 ile hamile kaldım 21+3 şu an 70 kiloyum…. O kadar fazla aldığımı düşünüyorum ki napıcam bilmiyorum
Elif_20211 pinarrrr95 100 kiloyla doğum yaptım bebeğim 1 yaşına gircek üstelik hamileyim 77 kiloyum şuan 😅😅😂😂
Glshkyk pinarrrr95 63 ile hamile kaldım ilk 4 ay kilo alamadım 60 kiloya düştüm, bulantı kusma derken suan 36 haftalıgız 77 kiloyum😅 herhalde 80 le filan dogururum