Daba Sağolun Allah razı olsun Amin rabbim bütün hamileleri hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun hamile kalmak isteyenlerede hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşAllah 🤲🤲🤲

Ecceee biz Türkiye’de yaşamıyoruz testi yurtdışında verdik tekrar yapılabilir dediler ama o testler zaten yurtdışına gitmiyormu dedim olsun yinede süreç 2 hafta olmaz en az 2 ay falan dediler

NE02 içinizi ferah tutun hayırlısıyla güzel haberler alırsınız İnşAllah

• NE02 bunu yanıtladı.
    • NE02 bunu beğendi.

Gorkim bursaya gelme imkanınız varsa acıbadem hastanesi dr şahin zeteroğlu’nu öneririm ben dahil bir çok kişi önce Allahın izni sonrada onun vesilesiyle ilk denemede güzel sonuçlar aldık

Dilara_97 malesef gelemem kendi doktorumu da çok seviyorum 😊 olmamasının sebebi büyük ihtimalle benim çocuk çok istememden kaynaklı. Eşim istekli diye uğraşıyorum 🤓

ipekleumut ilginçmiş hiç 2 ay gibi bi bekleme süresi duymamıştım, biz şişli memorialda yaptırdık tüp bebeği ve dediğim gibi 2 hafta sonra sonucu gelmişti

Dilara_97 maşallah çok sevindim istanbulda bir klinikte deniyorum şimdi aşılama olacak Allahın izniyle olmazsa sürece bakıyor olacağım tşk ederim aklımda bulunsun iyiki yazmışsınız🌺

Dilara_97 merhaba transferden sonraki süreç nasıl geçti hep dinlendiniz mi yoksa normal yaşama devam ettiniz mi bende kısmetse eylülde tüp bebek sürecine başlayacağım

yasemin9222 ilk 3 gün tuvalet ve yemek ihtiyacı hariç hep yattım sonraki günlerdede genel olarak yattım canım sıkıldıkça ev için yürüyüş yaptım oturdum ama hiç bir şekilde iş filan yapamadım bu süreçte annem baktı bana. Birde transfer günü dahil tutunmayı kolaylaştıran tüketilmesi gereken besinler varmış nar suyu ananas çiğ kabak çekirdeği avakado ben bu süreçte günde 1-2 bardak nar suyu tükettim 2 günde 1 tane ananas kahvaltıda yarım avakado (bunu sırf ye dedikleri için yedim hamile olduğumu öğrendiğimde biraktım hemen ) zaten sürekli yattığınız için bişeyler yemek istiyosunuz deli gibide kabak çekirdeği tükettim. Bunları bana transfer sonrası hemşire söylemişti ye diye. Hakkınızda hayırlısı olsun hem maddi hem manevi olarak çok zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun🤲

yasemin9222 transferden sonraki 15 gün evdeydim ondan sonra normal yahatıma döndüm çalışıyodum işime devam ettim tabi doktorum beni kısıtlamadı transfer sonrası 2 gün dinlen sonra işine devam edebilirsin normal hayata dönebilirsin diye ama ben dinlenmeyi evde olmayı seçtim zaten stresli bir süreç birde insanlarla uğraşmak istemedim

4 gün sonra

Dilara_97 merhaba transfer sonrası son durumunuz nasıl acaba kendinizi nasıl hissediyorsunuz bende transfer olacakmşm 🙏🏻

ipekleumut transfer sonrası iğne yerlerinde ağrım vardı hafiften hiç bir şekilde ısınmayan buz gibi ayaklar ama genel olarak iyidi. Çok şükur şuan 31+5 haftalık olduk bir kızım bir oğlum olucak nasipse miniklerimi bekliyorum🤲🥰 Allah yardımcınız olsun sizinde rabbim en hayırlısını nasip etsin İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız🤲

Benim pazartesi günü transferim var kızlar betahcg pozitif çıktıntan kaç hafta sonra kalp atışı duydunuz