egemomss Bu zamana kadar böyle sigara konusunda açılan bütün postların yorumunu okudum bilerek herkesin teker teker. Herkes ahkam kesiyor. Benim gebeliğimin ilk 3 ayı bulamtılı geçti çok kötü hemde o yüzden 3 haftalikken öğrendim hamile olduğumu, içiyordum ama hemen pat diye bırakılmıyor çünkü. Sonra baktım mide bulantilarim çoğalmaya başladı ister istemez tiksindim ve baktım ki uyandığımda ya da yemekten sonra sigara içesim gelmiyor bende fırsat bu fırsat dedim bıraktım. Ha tiksintim olmasaydı bırakabilir miydim biraz zor olurdu. O yüzden böyle muzdarip olan anneleri çok iyi anlıyorum kendinizi hiç kasmayın çözümler uretebilirsiniz eğer gerçekten çok rahatsız oluyor iseniz bu durumdan, yavaş yavaş böyle hani azaltmaya çalışın. Olmuyorsa yapacak bir şey yok sonuçta her koyun kendi bacağından asılır. Kimsenin burda artistlik taslamasina gerek yok. Evet herkes fikir söyleyebilir fakat incitmeden, ve karşı tarafın hayatına müdahil olmadan fikir beyan edilebilir. Hiç kendini üzme, umarım bırakabilirsin canım benim. Üzülüp strese girip miniği de strese sokma❤