Momanne06 egemomss ben çok bağımlısı degildim hamile olduğumu öğrenmeden önce tiksinmeye başladım hamile olduğumu öğrenince iyice temelli bıraktım hatta kokusundan nefret eder oldum çok çok sinirlendiğim zaman canım çok çekecek anca o zaman o da 1 tane 2 haftada bi oluo
dunyam-01 Bernnnaaaa Keşke.. O kadar nefret dolu yazı yazıyorlar ki bazen şaşkın şekilde okuyorum yorumları. Ne kadar ilginç insanlar var, keşke herkes bu kadar tanımadığı insanlar için düşmanlık beslemese
egemomss dunyam-01 sana çok teşekkür ediyorum gerçekten Allah razı olsun keşke hayatimdaki insanları hepsi senin gibi düşünse,hatta buradaki herkes
asetonluoje İlk öğrendiğimde bırakmadım , azaltmaya çalıştım azaltamadım bile. 2. Aya girdikten sonra inanılmaz bir tiksinti geldi. Şimdi kokusu dahi midemi bulandırıyor. Allah tüm hamilelere tiksinti versin. Tiksinti gelmeyince bırakmak çok zor
Asilbeyveannesi egemomss egemomss keşke sigara içmeye devam etmek istiyorum deseydinde bu kadar kotu yorumu isitseydin canm ya arkadaşlar yardım istiyor kadincagiz niye olayı linç boyutuna taşıyorsunuz anlamiyorum bırakabilmek için öneriniz varsa yapın yoksa kimse kimseye bu kadar kaba davranmaz kusura bakmayın… Bu arada canım bende çok zorlandım sigara konusunda bırakırken bulunduğun yerde arkadaşın eşin dostun yoksa kendini oyalayacak bişey bul ben mandala almıştım bir sürü aklıma sigara geldikçe mandala boyadım hala ara ara aklıma geliyor evet süreç zor ama aklına geldikçe kendini oyala başka bı sekilde atlatamiyorsun
egemomss Asilbeyveannesi çok doğru gerçekten benim post kadar tartışma yaratan bir sigara postu daha görmedim🤦♀️ ben girmeyi bıraktım posta ama arkadaşın biri bırakmamış hala yorumunun peşine düşmüş..😁
egemomss TeoMom gün içinde içmemeyi başardım,akşamları da çok zorlanırsam eşim içerken çekiyorum ama içime çekmemek şartıyla. Böyle böyle isteğim de azalmaya başladı🤗
egemomss Ayy ne kadar çok şey yazılmış bende girip bakmadım hiç önüme de çıkmadı🤦♀️ az önce gördüm şaşırdım hatta.. herkese teşekkür ediyorum ama @dunyam-01 in dediği gibi ben içsem ne olur içenlere ne oldu diye açmadım postu sadece yardımcı olabilir misiniz diye açtım ama tuzu kuru olan insanlar kolayla lincleyip yorum yapabiliyor..
egemomss Bernnnaaaa burda kaç kere okudum alkol alsam birsey olur mu canım istiyor vs onlara bile bu kadar linç gelmiyor😄
dunyam-01 egemomss Ne demek canım benim dayanamadım artık yahu. Yoksa kimsenin yorumuna atlamam böyle. Resmen okurken kriz geçiriyorum bakmamaya çalışıyorum ama elde değil. Hayır herkesin hayatı kendine, umarım hiç bir zararını görmezsin ya da en kısa sürede bırakabilirsin dediğim gibi hiç stres yapma minik de strese girmesin 😍
minikoglummm egemomss 10 yıllık içici olarak sigarayı öğrendiğim an bıraktım. Ama ben aşırı tiksindim çok şükür 2. Aydan sonra resmen kokusu uzaktan gelse kusuyordum eşim yatmadan asla içemez o kadar kötüydüm. Şuan geçti tiksinmem ama hala içmiyorum canım istiyor hatta ama başlamak aklıma bile gelmiyor. Belki de bebeğimin bana gelir gelmez verdiği en güzel hediye buydu çok şükür. Sigara iğrenç olsa da içerdim bile bile kurtulamadım diye üzülürdüm. Bu arada 2 aya kadar tiksinmediğim halde de içmedim. Çok zordu ama sizi anlıyorum