haticenurrr Buket_dadas canım benim kıyamam sana çok üzüldüm insallah rabbim acını dindirir gönlüne ferahlık verir, gerçekten allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi gördüğün muamele icin ayrıca üzüldüm ama önemli olan simdi saglıklı olman, evdeki bebegin icin güçlü olacaksın onunda sende hakkı var o yüzden bagrına bas ki acınını o hafifletsin, insallah her sey cok güzel olacak allaha sıgın yeter🙏🏻💕
Buket_dadas haticenurrr allah razı olsun bu yazıyı yazarken icim giti sabahın körümde kabusla uyandım elimtireye titreye yazdım ama burdaki cogu insan nekadarda kırıcı keşke cogu sizler gibi olsa okadar düşüncesizler ki ya bi insan buladar perişan haldeyken masıl yalan söyleye bilir ya ciden anlam veremiyorum
Ozgeliko haticenurrr @bnutrk @edb06 canım kızlar iyi geceler,her şey yolundadır umarım 🤲 ben bugün malesef kürtaj oldum sizi de bilgilendirmek istedim.. 8.hafta kontrolüne gittigimde bebeğimin 6.haftada kaldığını gelisiminin durduğunu öğrendim,daha sonra kalp atışı durdu,ve bugün aldılar bebeğimi😢
bnutrk Ozgeliko canım benim geçmiş olsun…ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm senin adına. Bu yaşadığında da vardır bi hayır. Belkide sağlıksız bir bebek olacaktı onu her gün gözünün önünde görerek daha çok üzülecektin. Rabbim sana inş en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin🙏 Sen nasılsın sağlığın nasıl
haticenurrr Ozgeliko :( o kadar üzgünüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum, pıhtılasma yüzünden mi oldu canım? rabbim her seyin hayırlsıını versin gönlüne ferahlık versin insallah🥲🙏🏻
edb06 Ozgeliko ah canım çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. Hayırlısı buymuş demekki biraz toparlan yeniden olacak inşallah ♥️
Ozgeliko bnutrk çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsunn,ilk günler çok üzüldüm,ama kabullendim. Demekki sağlıksızmış, hayırlısı böyleymiş dedim. Biraz ağrılarım var adet ağrısı gibi onun dışında iyiyim canım toparliyorum🤲
Ozgeliko haticenurrr bebeğin sağlıksız olmasından dolayiymis,patalojiye gönderdi doktorum haftaya cikicak sonucum🤲 Allah razı olsun canım amin inşallah..
bnutrk Ozgeliko inş daha iyi olursun canım. Biraz kafanı dağıt sağlığın yerine gelsin yine olur bebişin üzme kendini🧡
Ozgeliko edb06 çok teşekkür ederim canım benim, Allah hayırlısını versin hakkımızda 🤲 amin inşallah 💜
bnutrk haticenurrr iyi gidiyor canım bugün ikili tarama için randevum vardı çok şükür doktor ense kalınlığıyla burun kemiğini iyi dedi kan aldılar ya yarın yada pazartesi çıkacakmış sonucu inş oda iyidir🤲Çok hareketliydi elleri ayakları kımıl kımıldı hep☺️ Doktor kesin birşey söylemedi ama kıza benziyor dedi🥰bi kaç haftaya netleşir dedi bakalım🙏 sen nasılsın nasıl gidiyor 💗
edb06 haticenurrr her şey yolunda gidiyordu ama covid oldum kızlar bugün 5. Günüm inşallah bebegime bir şey olmamıştır. Karantinam biter bitmez doktora gideceğim. Ense kalınlığı 1.2 burnu da oluşmuş dedi doktor. 5 gün önden gidiyorduk geçen hafta :)
haticenurrr bnutrk aaa bende bugun ikili test icin gitmistim canım 🙈 cok sükür ense kalınlığı 1mm dedi burun kemigi var dedi kan verdim aynı sekilde insallah ordan da güzel sonuclar alırız🥰 benimki her zaman uyuyor uyandırıyoruz hep🙈 erkeğe benziyor dedi banada bakalım 16. haftada netlesir insallah🥰
bnutrk haticenurrr folik asiti bıraktırdı canım multivitaminle kan ilacına başlattı sen hangilerine başladın 🌸
haticenurrr bnutrk banada bıraktırdı, d vitamini, kan ilacı ve multivitamin baslattı, hangi vitamin markasını verdi sana🥰 bana 2-3 secenek sundu karar veremiyorum 😂
Cemile4556 Kızlar bende yeni hamileyim de bende idrar yolu enfeksiyonu var acaba sıkıntı edr mi , hastaneye gitmedim ama galiba 4 haftalık benim ki 🥰
haticenurrr Cemile4556 hayırlı olsun kuzum enfeksiyondan bende süphelenmistim ama doktor tahlil bile yaptırmadı cunku asla ilaç vermem dedi o yüzden 2-3lt su iç canım mutlaka baska yapacak bir sey yok🙈
Cemile4556 haticenurrr Tşk edrm çok sağolun bende yeni evliyim daha ilkim olduğu için çok fazla bilgim yok dedim bir sorayım ins sıkıntı cikmaz 💞
Cemile4556 haticenurrr Mrblar ben bugün hastaneye gittim de kese görünüyor oluşmuş ama bebeği göremedim normal mi acaba bu arada tam 5 haftalık ?🥰
bnutrk haticenurrr Demir kan ilacının adı gyno ferro sanol, d vitamini omega 3 probiyotik multivitaminde Pregnom canım balık yağıda içeriyor 🌸