bnutrk haticenurrr Demir kan ilacının adı gyno ferro sanol, d vitamini omega 3 probiyotik multivitaminde Pregnom canım balık yağıda içeriyor 🌸
Cemile4556 haticenurrr Tşk edrm çok sağolun bende yeni evliyim daha ilkim olduğu için çok fazla bilgim yok dedim bir sorayım ins sıkıntı cikmaz 💞
haticenurrr Cemile4556 ilk öğrendiğim zamanlarda degildi 6-7. haftalarda süphelenmistim 12. haftada tahlil yaptım ama enfeksiyon yokmus😂 belki sizinde yoktur tahlil yapınca rahatlarsınız
Cemile4556 haticenurrr yok ben sağlık ocağında kan tahlili yaptım doktor dedi biraz yüksek çıkmış , ins sıkıntı cikmaz tşk ederim 🥰
edb06 haticenurrr her şey yolunda gidiyordu ama covid oldum kızlar bugün 5. Günüm inşallah bebegime bir şey olmamıştır. Karantinam biter bitmez doktora gideceğim. Ense kalınlığı 1.2 burnu da oluşmuş dedi doktor. 5 gün önden gidiyorduk geçen hafta :)
haticenurrr edb06 masallah kuzum hic endiselenme allahın izniyle bir sey olmamıstır, arkadasım 2 defa covid bir defa domuz gribi gecirmisti hiçbir sey olmadı🥰🥰
Cemile4556 haticenurrr Mrblar ben bugün hastaneye gittim de kese görünüyor oluşmuş ama bebeği göremedim normal mi acaba bu arada tam 5 haftalık ?🥰
haticenurrr Cemile4556 evet normal tabii canım çok sükür keseyi görmüssün bende 5. haftada gördüm 6. haftada da kalp atısını duydum 🥰 ama ultrason cihazından cihazına fark ediyor bence 6. haftada duyamazsan da üzülme yani 7-8 de cok duyan var🥰
Cemile4556 haticenurrr çok tşk ederim çok sağolun, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
haticenurrr bnutrk iyiyim kuzum çok şükür gayet güzel ve yolunda gidiyor cinsiyetide öğrendik oğlum olacak🥰🙏🏻senin nasıl gidiyor
Ilknur13 7+2′yim kızlar mide bulantısı yaşayan çözüm bulan varmı yemek dahi yapamıyorum artık dışarıdaki hava kokusundan dâhi midem bulanıyor
bnutrk haticenurrr benimde çok şükür güzel geçiyor🙏 Yaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş☺️Bende dün öğrendim kızım oluyor🥰💗
haticenurrr bnutrk gözün aydın canım çok sükür bu günleri gördük insan hala inanamıyor🥰🥰 detaylıya kadar doktara gidecek misiniz ben direkt detaylı icin giderim artık diyorum
bnutrk haticenurrr evet canım ya çok şükür insan hiç geçmeyecek sanıyor ama yarıladık bizde artık😍 kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsun detaylıyı