Şampuan sebamed almayı düşünüyorum.Yağ olarak Hindistan cevizi kullanacağım.Deterjan Baby Me aldım.Yumuşatıcının çamaşırlardan durulanmadığını söylemişti teknik servisteki yakınım yumuşatıcı almayacağım.
Bez olarak molfix ve sleepy arasındayım.
Islak mendil sleepy

BbGeBe
    Ben sleepy yenidoğan ıslak mendili aldım 12 li şeklinde kutuyla geldi
    Doğum çantama evdeki organizere fln koymuştum
    Hastanede babam uni baby 2 yaş üzeri olandan almış annemde yanında migros ıslak mendili getirmiş
    Benim sleepyi açmayıp diğerlerini açmışlar diye onları kullandık 😂
    Zaten 2 damla ıslatsa hemen bezini değiştiriyoduk ıslak mendillerde alerji yapmadı
    Şimdi 20 günlüğüz her şeyi kullanıyoruz
    Ayrıca sleepy 1 numara 72 li bez BİTTİ
    BABY turco 1numara 120 li bez bitti
    Hepsiburada dan confy diye bir bez aldım bugün onu deniyoruz fiyatı uygundu yorumlarda iyiydi
    Zaten ıkınıp sıkınmasından kakasını yaptığını az çok anlıyoruz kirletince hemen değiltiriyoruz bezlerde bi alerji yapmadı çok şükür
    Çocuğu komando gibi büyütcem bu gidişle havada karada batakta bile etkilenmesin eski usül büyüsün 😂

incitanem94 ben mustela dediler aldım ama içeriği çok da temiz değilmiş aslında pişman oldum minidolin diye bir marka önerdi çok güvendiğim bir dr kendi çocuklarına kullandığı ürünler bu marka terndyolda var

Cansuu01 yanlış anlamayın da dışarı çıktığınızda sıcak suyu ve koyacağınız kova gbi şeyi nerde bulacaksınız taşımak zor olmaz mı

BbGeBe az önce aldım bakım ürünlerini
        şampuan yağ pişik kremi Mustela
        Deterjanlarını Moms Green
        Bez ve ıslak mendili Sleppy Natural ablam yakın bizamanda doğum yaptığı için hepsini kullanıp deneyimledi o önerdi. Sadece bez ve pişik kremi her çocuk için değişebiliyor deneyerek karar verilicek bişi olacak o yüzden bez de stok yapma derim

Meltem_Akgn3 ıslak mendil tupperı aldım canım sabahtan onların içine hazırlayıp koyabiliyorsun. Günlük pamukları taze taze ıslatıp katıyorsun tuppera. Ondan çok kullanışlı oluyor.

Selmos- ilk haftalar anlık hazırlanıyor canım da biraz zaman ilerledikçe günlük hazırlayabiliyorsun

BbGeBe losyon ecowell kesinlikle tavsiyemdir. Şampuan da minoris kullanıyorum. Deterjan baby me granül kullanıyorum. Sinek kovucu incia. Güneş kremi iva natura. Islak mendil baby turco beyaz paketi dogal içerik. Bezde 2 numaraua geçtiğimizden beri baby turco. Bez biraz göreceli her cocuk her bezi kabul etmiyor. @muhendisinoglu Instagram sayfasından yıldızlar listesini inceleyebilirsinz hepsi temiz içerikli ürünler.

tazebiranne_hg04 dalinin içeriği bebekler için uygun değil parfüm ve sls içeriyor. Alerjenik reaksiyonlar gösterdiği de kanıtlandı. Yine de siz bilirsiniz.

Şampuan, pişik kremi ve losyonu MUSTELA
            Bebek bezi PRİMA PREMİUM CARE aldım oda başlangıç için. Sonrasında MİNİES kullanacağım.
            Çamaşır deterjanı UNİBABY YENİDOĞAN SARI KAPAK aldım. Yumuşatıcı kullanmayacağım. Pişik için pudra kullananlar var asla önerilmiyor.

Kbraydin canım eski içeriği öyleydi ama şimdi üstünde yenilenen içerik yazıyor sls paraben içermediği ve dermatolojik testlerden geçtiğine dair simge bulunuyor o yüzden aldım ve aldığımda unibabyden falan fiyatı daha pahalıydı yinede teşekkür ederim tekrar araştıracağım kullanmadan önce

⭐️ Şampuan, losyon ve masaj yağı mustela.
              ⭐️ Bebek bezi prima premium care.
              ⭐️ Islak mendil molfix izotonik sulu ve temizleme pamuğu aldım. Duruma göre bakacağım. 🤔
              ⭐️ Deterjan olarak green clean.
              ⭐️ Pişik kremi bepanthol baby & sudocrem.

tazebiranne_hg04 mühendisinoğlı ve annelerinceler sayfasını takip edebilirsiniz güncel olarak paylaşıyorlar

BbGeBe bez olarak minies kullandım kızım da bu gebeliğimde de aynısını kullanmayı düşünüyorum. Islak mendil ilk 1 yaşa kadar kullanmadım pamuk kullandım ıslatıp temizliyordum.Pişik kremi kantaron yağı kullandım.1 yaştan sonra mustela kullandım.şampuan ecowell kullandım.Bebek yağı kullanmadım yine kantaron yağı zeytin yağı lavanta yağı ile masaj yapıyordum.Islak mendile geçtikten sonra sleepy sirkeli olanı kullandım hala onu kullanıyorum.

BbGeBe ben içeriğine bakarak tercih ediyorum. Şampuan Minoris, ıslak mendil sleepy ya da baby turco, pişik kremi ve yağı incia

BbGeBe ayrıca üni baby, dalın ,mustela, nivea gibi içeriği temiz olmayan ürünleri tavsiye etmem

BbGeBe Instagram’da mühendisin oğlu diye bı sayfa var cnm oraya bakabilirsin.Temiz içerikli bebek ürünlerini paylaşıyor