Mutlubusrra BbGeBe bebek bezi prima , şampuan mustela a , bebek yağı hipp markası beğeniliyor , emzik biberon Philips avent , ıslak mendil uni bybe , slepy aldım bakalım bebiş beğenecek mi
esraboyoglu95 BbGeBe Şampuan,losyon ve temizleme suyu Mustela aldım.Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı Uni baby aldım.Pişik kremi Sudocrem.Islak mendil ve bez Baby Turco ☺️
Se19 BbGeBe şampuan nemlendirici krem vs mustela, bez ve ıslak mendil sleepy…. Bez konusunda neye alıştırırsanız onunla devam edin. Mesela ben prima premium care almıştım sleepynin numarasını bulamadığımda ilk kullanımda pişik yaptı. Ben sleepy den hep çok memnun kaldım
star3star BbGeBe bütün bakım ürünlerini kuzenim almanyadan penaten marka getirdi.ıslak mendil prima aqua aldım.temizleme pamuğuda aldım ama ikiz gebelik benimki temizleme pamuğuyla hastanede başa çıkamam.bez olarakta prima premıum care 1 numara aldım.hiçbirini stok yapmadım ilk etapta iki paket şeklinde aldım
Ozge Deletedmom_10 şu an öyle bir problem yaşamadık. Gerçi yenidoğanın altı çok sık değişiyor ondan da kaynaklı olabilir 🙆
1erkekkannesiiii tazeanneveminigi Gönderdim insallah olmuştur 😁 sorunuz olursa sorabilirsiniz bende yeni yeni yapıyorum listeyi
Dylann BbGeBe benm görümcem ıslak mendil alırdı hepsini elde yıkayıp az sabunlayp köpüklü bi şeklde saklama kabına koyardı. Onları kullanırdı böyle daha sağlıklı diyordu memnundu siz de deneyeblrsnz bide vücudunu zeytinyağı ile masaj yapardı çok da fasa fisoya gerek yok
winterwitch BbGeBe yenidoğan şampuanı sebamed aldım pişik iva aldım sudocrem i tavsiye etsede herkes çok kimyasal ıslak mensil e bebek baby me ve sleepy aldım krem yağ vs almadım biodermanın ürünlerine bakıcam bebiş için😁
ZelihaaK BbGeBe e bebeğin kendi markası baby me var a dan z ye bebek bakım ürünlerinin yorumlarının hepsine girdim baktım ve baby me hem hesaplı hemde kullanan anneler çok memnun örnek veriyorum mustelanın 1 şampuan ve pişik kremine 200 300 TL vericeğinize baby me marka şampuan krem losyon yağ pudra mendil pamuk vs birçok ürünü aynı paraya alabilirsiniz yorumları güzel olmasa böyle söylemem tabi kimse ucuz olduğu için almıyor bebeğe bence alınabilecek düzeyde gayet ihtiyaç karşılayıcı ürünler bakmanızı tavsiye ederim
Cansuu01 Selmos- ilk haftalar anlık hazırlanıyor canım da biraz zaman ilerledikçe günlük hazırlayabiliyorsun
Senazeynep34 LCW yenidoğan ıslak mendil kullanan var mı? İçerik güzel gozukuyor. Hatta çok temiz içerik listesine sahip ama deneyimleyen anneler nasıl sizce?
Tugceecn Şampuan sebamed almayı düşünüyorum.Yağ olarak Hindistan cevizi kullanacağım.Deterjan Baby Me aldım.Yumuşatıcının çamaşırlardan durulanmadığını söylemişti teknik servisteki yakınım yumuşatıcı almayacağım. Bez olarak molfix ve sleepy arasındayım. Islak mendil sleepy
Ebbelif BbGeBe Ben sleepy yenidoğan ıslak mendili aldım 12 li şeklinde kutuyla geldi Doğum çantama evdeki organizere fln koymuştum Hastanede babam uni baby 2 yaş üzeri olandan almış annemde yanında migros ıslak mendili getirmiş Benim sleepyi açmayıp diğerlerini açmışlar diye onları kullandık 😂 Zaten 2 damla ıslatsa hemen bezini değiştiriyoduk ıslak mendillerde alerji yapmadı Şimdi 20 günlüğüz her şeyi kullanıyoruz Ayrıca sleepy 1 numara 72 li bez BİTTİ BABY turco 1numara 120 li bez bitti Hepsiburada dan confy diye bir bez aldım bugün onu deniyoruz fiyatı uygundu yorumlarda iyiydi Zaten ıkınıp sıkınmasından kakasını yaptığını az çok anlıyoruz kirletince hemen değiltiriyoruz bezlerde bi alerji yapmadı çok şükür Çocuğu komando gibi büyütcem bu gidişle havada karada batakta bile etkilenmesin eski usül büyüsün 😂
Semass incitanem94 ben mustela dediler aldım ama içeriği çok da temiz değilmiş aslında pişman oldum minidolin diye bir marka önerdi çok güvendiğim bir dr kendi çocuklarına kullandığı ürünler bu marka terndyolda var
Meltem_Akgn3 Cansuu01 yanlış anlamayın da dışarı çıktığınızda sıcak suyu ve koyacağınız kova gbi şeyi nerde bulacaksınız taşımak zor olmaz mı
Cansuu01 Meltem_Akgn3 ıslak mendil tupperı aldım canım sabahtan onların içine hazırlayıp koyabiliyorsun. Günlük pamukları taze taze ıslatıp katıyorsun tuppera. Ondan çok kullanışlı oluyor.
Momandmom BbGeBe az önce aldım bakım ürünlerini şampuan yağ pişik kremi Mustela Deterjanlarını Moms Green Bez ve ıslak mendili Sleppy Natural ablam yakın bizamanda doğum yaptığı için hepsini kullanıp deneyimledi o önerdi. Sadece bez ve pişik kremi her çocuk için değişebiliyor deneyerek karar verilicek bişi olacak o yüzden bez de stok yapma derim