Kbrkrt Ark deli gibi koşmak , spor yapmak, yüz üstü uyumak ve hunharca temizlik yapmak 👍 Allah kimseyi muhtaç etmesin bu hamileliğim çok zor geçiyor 2 buçuk yaşında kızımla sürekli yorgun ve mutsuzum İnşallah sağ Salim doğururuz 🙏
Ark Kbrkrt Allah kolaylık versin hamilelikte desteksiz olmuyormuş benimde ilk gebeliğim bazen çok bunalıyorum kendi başıma bisey yapmamaktan gücümün yetmemesinden rabbim sabır güç sağlık versin
ceren_1411 Snmdgn bacım doğurunca da kola içemiyorsun 😭😭 10 gün önce doğum yaptım dolapta buz gibi kolayı görüp içemedimmmmm😭😭
Deletedmom_110 ceren_1411 ay pardon ben yanlış anladım o zaman ama bazılarının 40 günden fazla sürüyormuş benim 21. gündeyim hâlâ devam ediyo inş biter ya
sena1223 Bende 20 gun önce saydıklarınızı yapmak ıstıyordum doğum yaptım yüz üstü uyuyamıyorum goguslerım yüzünden tatlı yıyebılıyorum ama ayakta çünkü zamanım olmuyor delı gıbı uyumak ıstıyordum uykusuz gecelerin ardından malesef oda olmadı gazlı bı bebegımız var yanı anlayacağınız hayatınız eskısı gıbı olmuyor malesef 😂😂😅😅🥹🥹🥹🥹🥹