Arife2736 oykubrakpnar iç sesim olmuşsun resmen yolu yarıladik sıkıntımız yok yasakta değil ama biraz sert olsa kasıklarim agriyo eşimde kiyamayip birakiyo 😢
Mervedez159 Arife2736 al bendende okadar sıkıntımız yok ama canım acıyo kocamda kıyamıyom sana deyip bırakıyo 😂
Mervedez159 Ark aynı fikirdeyim aynısını yazıcamtım tabi bide kocama istediğim zaman canım acırmı diye korkmadan yanaşmak eskisi gibi ilişkiye gitmek istiyorum😂😂😂😂
Arife2736 Mervedez159 üzülüyorum böyle olunca kendimi çok suçlu hissediyorum ben ya bazen gözümden yaş gelene kadar susuyorum eşim çok anlayışlı birisi bazen 1 ay yaklaşmadigi oluyo doktorla konuştum sıkıntın yok diyo niye acıyo o zaman
Easl Ark resmen aynıyım. Evde bile hiçbir şey yapmak istemiyorum yürüyüş yapıyım diyorum gözüm almıyor su içmeye korkuyorum dışarı çıktığımda her yarım saatte bir WC ihtiyacı. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın evlatlarımızı
Deletedmom_110 ceren_1411 ay pardon ben yanlış anladım o zaman ama bazılarının 40 günden fazla sürüyormuş benim 21. gündeyim hâlâ devam ediyo inş biter ya
Mervedez159 Arife2736 evet benımde cok acıyo nedense dediğinde gibi bnm esım cok anlayıslı ama engelım yokken esımı memnunedeyım dıyorum ee benımde bazen canım ıstemıyo değil ama yaparken hıc zevk alamıyorum acıdan
yalcin_sevda Tuba_58 ay bende çok özledim ya çok severdim yüzüstü uyumayı malum karından dolayı olmuyor hamilelik bitsin ilk isim o