TeoMom Ark Neler neler var koşmak istiyorum doya doya yürümek istiyorum gönlümce gezmek istiyorum ama şuradan totomu kaldırıp tuvalete giderken bile endişeleniyorum riskli gebelik olduğu için yatmam gerekiyor 🥺
Asilbeyveannesi Ark otuz bin bakımına gircem resmen çok yordu gebelik beni hem fiziksel hem psikolojik
mertveannesi2211 Ark aynen bende öyleyim şimdiye kadar yemedim iyiki yememisim o zaman bilgim yoktu bu konuda teşekkür ederim canım 🙂
ceren_1411 oykubrakpnar hep yazmak istediğim ama linç yerim diye dile getiremediğim o yorumm!!😂😂bacım sonuna kadar haklısın🤪🤪doğum yaptım kanamalarım biterse ya Allah😂24.haftadan beri yasaktı😂😵💫
Deletedmom_110 Ark yatakta deli gibi yuvarlanmaktı ilk hafta dikişlerden dolayı yapamadım ama şu an panda gibi yuvaralaniyorum🤣🤣❤️
onurhan Ark kız neyi hemen yapiyon çocuktan vakit mi kalcak çocuk çıkana kadar depolayabildigin kadar uyku depola 😁 benim haftaya cuma geliyor prensesim ben öyle yapiyom 😁
Ceyo93 oykubrakpnar 9mayıs 2021 de doğum yaptım ne kadar özlediysek kızım yaşına girmeden yine hamile kaldım 🥺