Daha önce bu konuyla ilgili bir soru sormuştum ama kimse kaale almadı beni 🥺 özel takipliyim devlette nst için muayene almam gerekiyor mu öncesinde ? özelde her hafta para vermektense 🫢

Teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗 demek ki farklı zamanlarda da başlanmış ☺️ bakalım bizim doktor ne zaman gel dicek çok heyecanlıyım 🤭

gkbyza sizin kaç haftalık? Ben yarın kardeşime sordurucam eğer unutmazsam 🤭

durumoms2 bende aynısını dedim doktora doğunca kalbini dinlerdik direk gerek yok yahu diye ama işte😂

gkbyza Gittiğiniz özelde paralı mı nst, ben de özel takipliyim ama nst için ekstra ücret almıyorlar

durumoms2 normali 32 haftalıkken. Ama gebeliğin seyrine göre değişiyor riskli gebelikler ikiz gebelikler vs de 28 de baslıyor

32 de ki baktı ilk şimdi 35 deyim iki hafta sonra gel dedi

30da girdim bugün yeni geldim. bebek pozisyonum riskli olduğu için aldı doktor nstye. ilk kez girdim bugün

gkbyza Bende özele gidiyorum ama ayrı ücret vermiyorum siz sordunuz mu nst için ayrı ücret mi alıyorlar mış?

gkbyza Bence bir sorun cunku bi ton muayene ucreti veriyoruz zaten bide nst ye mi vereceksiniz bir de son zamanlarda surekli nst ye aliyorlar sizi eziyet gibi olur

turkeri-canan teşekkür ederim valla bilmediğim için iyi oldu söylediğiniz 🫢 doğru hakkaten inş ekstra almıyorlardır yeterince veriyoruz para zaten 😬