SemaArin ozerturksule HAYIR CANİM SACMALAMİS O DOKTOR GEÇ DOLLENME OLABİLİR Bİ ARKDAS 5 KUSURLE ÖĞRENDİ ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLI BEBEĞİ
Ozgeliko potansiyelinstamom merhabalar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acaba 💜🤲 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿
potansiyelinstamom Ozgeliko amin teşekkür ederim Geç döllenme olduğu için son adet tarihime göre 7+6ydı. Düzenlenmiş adet tarihime göre 6+4 de duydum
Asel_im ozerturksule Aile hekimin de maşallah felaket tellallığı yapmış. Önemli olan değerin düzenli ve gerektiği şekilde artması. Sen 2 günde birkan ver canım bir de kadın doğum doktoruyla ilerle bu süreçte
ikicocuk_biranne ozerturksule sağlık ocağında Kİ doktor da ne kibar anlayışlıymış öyle söylenir mi hiç.. martta düşük yaptığım da 1 gün gecikmeyle 24 beta değeri ile öğrendim sağlık ocağında ve doktorum dedi ki isterseniz bir kadın doğumcuya gösterin değeriniz düşük gibi dedi ve öyle de oldu 1 ay sonra düşük yaptım. Mutlaka iki günde bir kan verin. Şimdi doktora gitseniz de sizden kan takibi isteyecekler
ikicocuk_biranne ikicocuk_biranne kimyasalsa da üzülmeyin dış gebelik olmadığı için şükür edin.. çünkü bir daha Kİ ay yine hamile kalabilirsiniz :) şuan tek yapmanız iki günde bir kan vermek bir hafta sonra doktora görünüp değerlerinizi vermeniz
ozerturksule ikicocuk_biranne bugün öğleden sonra kan verdm 35 olmuş değerim evet 2 katı ama beş gün geçmesine rağmen çok düşük değer, acildeki doktor kimyasaldır dedi
eczhanim Saçmalamış. Teorikte 5 in üstü gebeliktir. Evet kimisinden bebek rahme tutunamadan düşebilir ama o bir ihtimaldir bebeğin gelişmesi de ihtimal dahilinde
Momrn ozerturksule ben de 2 gün gecikmeyle 16 beta değeriyle öğrendim. Doktor muhtemelen kimyasaldır dedi. Hatta keseyi gördüğünde bile gelişmeyebilir muhtemelen düşecek dedi. 32 haftalık olcaz nasipse:) inşallah seninle olur bebişin güzel haberler alırsın. ❤️
ikicocuk_biranne Momrn ay maşallah ya sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bebiş baya savaşçı çıktı 🥰
ikicocuk_biranne ozerturksule benimde 24den 97ye sonra 187 ve inişlere başladı takiple hayatım yorucu ve üzücü bir süreç ama şükür et hiç olmasaydı veya dış gebelik olsaydı daha kötü inşallah bu da kimyasal değildir tabi bakalım haber ver bize de
meri01 ozerturksule size söylemiştim ya benim de 5-6 gün geçmesine rağmen 39 çıkmıştı geç döllenme olmuş çünkü üzülmeyin hiç siz en iyisi 10 gün bekleyin eğer kimyasalsa 10. 11. Gün kanamanız olur zaten hayırla sonuçlansın inşallah
Momrn ozerturksule 2 gün aralıklarla verdim ve aynı yerde verdim siz de aynı hastanede verin. 2 gün sonrasında tam hatırlamıyorum ama 30 lardaydı. Hatta iki katı artmış dedim çok sevindim o doktora gitmedim bidaha. Tekrar kan vermeye devam ettim en son 112ydi kendi doktoruma gittiğimde. Sonra kese için çağırdı zaten.
Rabiakltk5 ozerturksule öyle saçmalikmi olur ben adetime 1 gün kala 17 bi değerle öğrendim şuan 8 haftaligim önemli olan 2 kat artması canını sıkma
ozerturksule Rabiakltk5 benim gerginliğim adetimin 5 gğn geçmesine rağmen 35 olması,hayatımda hiç adetmin geciktiğini bilmem 1 gğn falan belki nadiren, kist vs bir sorunum da yok kontrole gitmiştim ama neden böyle anlayamıyorum
tuba-berfin Ben adet gecikmemin 10. Günü 11 ile öğrendim suan 13 haftalığız doktor sacmalamıs ve ben 11 ile öğrendim ertesi gün 22 idi 1 hafta sonra 798 oldu
ozerturksule tuba-berfin yükselişiniz iyi ve hızlı olmuş çok sevindim umarım süreciniz de saplıkla ilerler, ben de çarşamba birdaha test vereceğim gerçekten çok stresli ve hassas bir süreç. Benzer şeyler yaşayıp sağlıkla devam eden sizleri okuyunca bana da moral oldu
Rabiakltk5 ozerturksule 5 gün yada 10 gün fark etmez geç döllenme diye bisey var canım dediğim gibi önemli olan 2 günde 2 kat artması sen ona bak bunları kafana takma
Adacan ozerturksule o kişinin doktor olduğuna emin miyiz öncelikle? 😁 Kuzum geç döllenmedir böyle birşey olabilir mi ya takma sen 2 gün sonra tekrar kan ver çok fazla erken yakalamissin sadece yumurtanın ne zmaan dollendigi bilinmez
ozerturksule Adacan inşallah geç döllenme falandır ama geç döllenmede de regl düzensizliği diyor benm reglim de hep düzenlidir, bu süreçte her doktor başka bir şey diyor psikolojisi bozuluyor insanun gerçekten