potansiyelinstamom ozerturksule gecikmemin 2.günü beta 9 la öğrendim 2 gün sonra 50 oldu üzerinden 6 gün geçtiğinde 1120ydi. 2 gün arayla güzel artış gözlemlerseniz hiçbir sorun yok
TeoMom ozerturksule Çok biliyorlar gerçekten her şeyi geç döllenme diye bir durum var ben de adet günü 50 ile öğrendim 2 gün sonra 200 oldu onlara kalsa benim de kimyasal o zaman saçmalık hiç canını sıkma canım önemli olan 2 günde 2 kat artması düşük olduğu için değerin daha çok kan vermen süreci takip etmen gerekecek o kadar inşallah değerlerin güzelce artar ve sağlıklı bir hamileliktir💙
MerveEmre1508 ozerturksule 2 günde bir olan değer %60 artmışsa normaldir 1000 rakamlara ulaşmak ne demek gebeliğinizi çok erken fark etmişseniz beta değeriniz kaç ise onu baz alın dokturunuz yanlış anlamış sanırım
ozerturksule Eldgrn ben de reglim hep düzenli olur hiç şaşmaz olmayınca ve değişik bi yoğun ağrım olunca anladm zaten ama hiç duymamıştım düşün değerle öğrenen bir hamile arkadaşım burayı tavsiye etti bana, için rahatlıyor gerçekten. İnşallah süreciniz çok güzel geçer ve sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🧡
Ozlemsarap Ben 29.41 le öğrendim 300 u geçene kadar 3 kere kan verdirdi doktorum daha sonra 3 hafta geçti ve gel dedi keseyi gördük 😇 şuan 33. Haftadan bildiriyorum kan vermeye devam et🙏🙏🙏
Gizyy ozerturksule 37 hcg ile öğrendim. Tabi o sevinçle doktordan randevu aldım gittim. Doktor kese olusmayabilir oluşsa da bebek keseye düşmeyebilir falan bir sürü felaketler silsilesi saydı. Anında doktorumu değiştirdim. Şu an 21 haftalık olduk. Böyle negatif konuşan doktorlardan özellikle gebelik sürecinde uzaklaşın derim
ozerturksule Gizyy neyse ki aile hekimi orda kan vermek de istemiyorum birdaha zaten acilde halletmeye çalışacağım, gerçelten psikolojinin bu kadar belirleyici olacağını tahmin edemezdim, inşallah süreciniz kolaylıkla geçer sağlıkla kavuşursunuz
ozerturksule HanifeAhmet evet bol bol dua ve tevekkül artık gerisi, inşallah tüm anne adayları için tüm isteyenler için güzel olsun her şey 🌺
meri01 ozerturksule benim adet üzerinden 5-6 gün geçtikten sonra kan verdim 39 çıkmıştı beta değerim çok düşük gelmişti bana ama geç döllenme olmuş doktorum öyle söylemişti belki sizinki de öyledir şuan 7 aylık hamileyim içinizi ferah tutun şimdi olmasa bile diğer aya olur inşallah
meri01 ozerturksule amin inşallah Allah herkesim gönlüne göre versin içinizi ferah tutun tekrar kan verin çünkü düşünüyorum da adet gecikmesinden bir gün sonra verseydim kanı belki de sizinki gibi daha düşük değer çıkacaktı ben 5-6 gün sonra verdiğim halde 39 çıktı hiç sıkmayın canınızı Hayırlı haberlere uyanın inşallah
bebetonunannesi16 ozerturksule ben 84.1falan görmüştüm adetim gecikmeden hemde bence umudunu kaybetme iyi düşün iyi olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sanada hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah 🥰
ozerturksule meri01 en azından normal olduğunu bir çok anne adayının benzer değerlerle karşılaştığını bilmek içimi rahatlattı, gerisi artık Allahın takdiri gerçekten, umarım hepimiz için en hayırlısı en güzeli olur 🌺