ozerturksule Adacan inşallah geç döllenme falandır ama geç döllenmede de regl düzensizliği diyor benm reglim de hep düzenlidir, bu süreçte her doktor başka bir şey diyor psikolojisi bozuluyor insanun gerçekten
Adacan ozerturksule geç döllenme dediğimiz zaten yumurtan 14. Gün değil de örnek veriyorum 20. Gün catlamistir o zaman doğal olarak hcg geç salınır adetle alakalı değil zaten boşver takılma muhtemelen bir sıkıntı yoktur
Rabiakltk5 ozerturksule 5 gün yada 10 gün fark etmez geç döllenme diye bisey var canım dediğim gibi önemli olan 2 günde 2 kat artması sen ona bak bunları kafana takma
ozerturksule Rabiakltk5 geç döllenmeyi de bırda duydum o da içimi rahatlattı bi nebze, cumaya kadar kan vermeye devam edeceğim cuma günü kadın doğuma sonuçlarımı ileteceğim bakalım.
Momrn ozerturksule 2 gün aralıklarla verdim ve aynı yerde verdim siz de aynı hastanede verin. 2 gün sonrasında tam hatırlamıyorum ama 30 lardaydı. Hatta iki katı artmış dedim çok sevindim o doktora gitmedim bidaha. Tekrar kan vermeye devam ettim en son 112ydi kendi doktoruma gittiğimde. Sonra kese için çağırdı zaten.
ozerturksule Momrn inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🧡 umarım benm de sürecim güzel ve olumlu sonuçlanır
ikicocuk_biranne ozerturksule benimde 24den 97ye sonra 187 ve inişlere başladı takiple hayatım yorucu ve üzücü bir süreç ama şükür et hiç olmasaydı veya dış gebelik olsaydı daha kötü inşallah bu da kimyasal değildir tabi bakalım haber ver bize de
ozerturksule ikicocuk_biranne evet çok haklısın buna şükür demek lazım her zaman, hayırlıso neyse öyle olsun inşallah. Sizin de gönlünüzce olsun her şey 🌺
ikicocuk_biranne Momrn ay maşallah ya sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bebiş baya savaşçı çıktı 🥰
meri01 ozerturksule size söylemiştim ya benim de 5-6 gün geçmesine rağmen 39 çıkmıştı geç döllenme olmuş çünkü üzülmeyin hiç siz en iyisi 10 gün bekleyin eğer kimyasalsa 10. 11. Gün kanamanız olur zaten hayırla sonuçlansın inşallah
ozerturksule meri01 cuma günü on günüm dolmuş oluyor sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah güzel olur sonuç
Kocagoz88 ozerturksule canım ben 4.2 ile öğrendim. Bir gün sonra 16.58 oldu ve benim adetime 3 gün vardı senin gayet iyi öyle düşünme yükselmesi önemli olan
ozerturksule Kızlar kanamam vardı bugn acile gittik beta 23e düşmüş kimyasalmış dediler, hayırlısı diyorum. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun destekleriniz için çok teşekkür ederm.
Momrn ozerturksule vardır bir hayır vücudun senin için daha sağlıklı bi bebiş büyütmek istiyor öyle düşün sıkma canını her şeyin hayırlısını dile. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Degisken89 Değerin iyi artmış .böyle devam eder sorun olmaz dilerim.ben 48 ke öğrendim.arkadaşım 8 le öğrenmişti
ozerturksule Degisken89 malesef düşüğe dönüştürdü kimyasal gebelik dediler kanamam az da olsa başladı bugün, beta değerim de düştü bugün
_Mother_ ozerturksule canım 100 ile öğrenmiştim bende önemli olan artış oranı 2 gün sonra tekrar verin geç döllenme vs olabilir