Eldgrn Mazra 10 gün içinde kontrol muayenesi olabiliyorum ama bu sefer akşam gittim acil girişi mi yapıldı bilmiyorum maalesef
ozgekilic7 Eldgrn bende akşam gidiyorum genelde doktorum nöbetçi oluyor acilde. Ama 10 gün içinde gidiyorum ikinciye ücret vermiyorum. Akşam gidincede muayene olarak geçiyor kayıt benim gittiğim hastanede🙏🏻
Eldgrn Kızlar şimdi aradım hastaneyi uzman doktor olduğu için akşam muayene olarak sayılmış yani acil olarak giriş olmuyormuş 10 gün içinde gittiğimde kontrol sayılımis rahatladım valla teşekkür ederim hepinize cevapladiginiz için bir_pasa_annesi Minnosbaby Ummu_gulsevinc Gamzesaa Talihimyokbahtimkara Gamzesaa bir_pasa_annesi ozgekilic7 Nesliiiiiiiii Mamij_25 Eaydin Talihimyokbahtimkara Mazra
Eaydin Eldgrn bende gece acild.gittim sordum 10 gün içinde kongtrol oluyor ücret vermiyorsun canım ben gittim
Eldgrn Bakın normalde bu G harfi olmazdı o gün gittiğimde bu işaret çıktı normalde muayene (kadın doğ.) Yazardı tek sizin başınıza geldiğindekine bakabilirmisiniz sonra gittiğinde kontrole aldıklarında ücretsiz bu yazı varmıydi bir akşam gidildiğinde Gamzesaa Gamzesaa Talihimyokbahtimkara Gamzesaa cennet_aka27 Mazra Eaydin Mamij_25 Nesliiiiiiiii bir_pasa_annesi Gamzesaa
Mamij_25 Eldgrn ben gece gittiğimde ücret ödedim. 9 günlük kontrol süresi 8-5 arası için geçerli demişlerdi
Gamzesaa Mamij_25 her hastane gecirebildiğine demek ki ya ben cinsiyet öğrenmek için gittiğimde bile birini görüp diğerini görmediği için nöbetime gel daha detaylı bakayım demişti kontrol açtırmıştım
Nesliiiiiiiii Eldgrn acildende gitseniz normalde gitseniz 10 gün içinde istediğiniz kadar kontrol muaynesi olabiliyorsunuz.
Gamzesaa Nesliiiiiiiii istediğiniz kadar kontrol olmuyormuş birinde ücret verdiysen diğerinde vermiyorsun tek kontrol hakkı oluyor
Eldgrn ozgekilic7 inşallah banada öyle açmışlardır bide benim şansıma kendi doktorum nobetciydi ona muayene oldum hayırlısı olsun bakalım sağolasın
bir_pasa_annesi Eldgrn eğer acile gittiysen tekrar muayene ücreti veriyorsun cnm beneimde başıma geldi çünkü
Nesliiiiiiiii Gamzesaa her hastane değişiyor demekki benim hastanemde 10 gün içinde istediğiniz kadar git kontrol olarak açıyolar.
Gamzesaa Eldgrn kontrollerim için yeni kayıt açılmamış eski kayıtla devam edilmiş notlara o yüzden göremiyorum böyle bi fark var mı
Gamzesaa Eldgrn o g harfinin farkını anlayamadım İşte bende hep muayene olarak açılmış kontrole gittiğimde tekrar kayıt açmamışlar