Eldgrn Talihimyokbahtimkara o zaman yüksek ihtimal acil girişi olarak kayıt açılmıştır yapacak bişey yok
Eldgrn Kızlar şimdi aradım hastaneyi uzman doktor olduğu için akşam muayene olarak sayılmış yani acil olarak giriş olmuyormuş 10 gün içinde gittiğimde kontrol sayılımis rahatladım valla teşekkür ederim hepinize cevapladiginiz için bir_pasa_annesi Minnosbaby Ummu_gulsevinc Gamzesaa Talihimyokbahtimkara Gamzesaa bir_pasa_annesi ozgekilic7 Nesliiiiiiiii Mamij_25 Eaydin Talihimyokbahtimkara Mazra
Eldgrn Gamzesaa olmadı yarın arayayım sorayım belki söylerler valla sürekli göresim geliyor birde hani 10 gün hakkı varken gitmemek olmaz ondan imkan varken daha fazla gitmek istiyor
Eldgrn Ummu_gulsevinc ay hadi İnşallah canım ya başına gelmeyince insan emin olamıyor valla olmadı yarın hastaneyi arar sorarım inşallah söyler tabi de teşekkür ederim 🥰
Ummu_gulsevinc Eldgrn siz arayın yine ben de sizin gibi ikilemde kaldım aradım hastaneyi onlarda gece gündüz farketmez 10 gün içinde geldiğiniz taktirde ücret alınmıyor dediler
Minnosbaby Eldgrn bence alır canım acilden giriş yaptığın için sayılmaz zaten sinir oluyorum herşeyi paraya döktü doktorlar sürekli zam geliyor
Nesliiiiiiiii Gamzesaa her hastane değişiyor demekki benim hastanemde 10 gün içinde istediğiniz kadar git kontrol olarak açıyolar.
Gamzesaa Nesliiiiiiiii ben 3 günde bir gidiyorum birinde muayene veriyorum diğerinde vermiyorum bi sonrakinde tekrar vermem gerekiyor
cileklicookie Eldgrn acilden giris yapildigi icin acil poliklinik muaynesi açılmıştır bu durumda kontrol sayilmaz direkt randevulu gitseydiniz kontrol sayilirdi
Eldgrn cileklicookie hastaneyle konuştum 10 içinde gidebilirmisim akşam uzman doktor muayenesi olduğu için kontrole gidebilirmisim