Efemom2 Ark 35 haftadan sonra normal artk ödem tutuyo ister istemez uyuşma olur dedi bol bol suyu ihmal etme dedi canım doktor bana
saresk Ark bizde 34+3 olduk bugün, pırasa büyüklüğündeyiz 🤩 33 günümüz kaldı resmen, çok heyecanlı 😍 Gece uykuları bizde de hayal oldu gibi, birde 21 aylık kızım var oda erkenden uyanıyor her şey daha zor 🤦🏼♀️ Ama olsun, hayat onlarla güzelleşiyor 😍🥰
Edaaulutas Merhaba bende 36+3 haftalik gebeyim☺️ fakat iki gündür afedersiniz ishal durumum var sizce endiselenmeli miyim
Ezgican- Edaaulutas ben de 35+4 bende de aynı durum var hatta endişe içindeyim korona mu oldum acaba diye istemsiz korku bastı başka belirtim olmadığı halde
Eczezgi Edaaulutas yediklerine içtiklerine bağlıdır muhtemelen ya da üşütmeye.Magnezyum kullanıyorsanız o da yapıyor olabilir
Melikeenes Edaaulutas bende de durum aynı bı doktoruna şöyle çünkü bebeğin suyu azalıyormus benim doktorum öyle dedi
aysegulpkr Melikeenes tam 36 haftalık olduk bugün . Valla benimki nedense daha çok hareketlendi . Ama çok canım acıyor hareket ettikçe sancı girip çıkıyor anlam veremiyorum 🥺
Melikeenes aysegulpkr bugün doktora gitmiştim doktorum bebeğin çok asagisa olduğunu söyledi 2 sntm açılma vardı nst de de sancım çıkınca yatış verecekti ben yatmadım evde sancım gelince geliriz dedim şuan hafif bel ağrılarım var 😇 beklediğimiz gün yakın gibi ❤️. Hastanede bekleseydim orada bir sürü kadın sancı çekiyordu etkilenmemek için evden gelirim dedim
NehirinAnnesiii Ark 36. Haftadan merhabalar bu sıcaklar beni bitirdi ne elimi kolumu kaldirmaya halim var nede uyuyabiliyorum yalancı sancilarla uğraşıyorum sagselamet atlatalim su son günleri inşallah 😂🤭❤️
Sevdapl Ark 35+4 üm çok şükür rahat geçiyor benim. Uyku problemim hiç yok. Mide yanmam falan da olmadı 😁 sık tuvalete gitmekten bıktım sadece.
aysegulpkr Melikeenes en güzeli hastane yakınsa evde sancı bekleyip gitmek . İlk doğum da o hataya düştüm saatlerce bekledim . Suyum gelmişti . Saatlerce sancı açılma bekledim 15 saat sonunda suni sancı verdiler ve anca öyle doğurdum . Ama keşke evde bekleseydim rezillikti tamamen