Ark Biz kırmızı lahana olduk 35+1 haftaligiz bu haftalarda gece uykuları hayal oldu kaburga sırt ağrısı geldi oturmak kalkmakta zorlanıyorum ama kısa süreli sizlerde durum nedir ?
Efemom2 Ark 35+2 bacak agrılarından uyuyamıyrm soguk suya sokuyorm sürekli biraz rahatlatıyo ve son bi kaç gündür el ayak uyuşmalarm başladı
saresk Ark bizde 34+3 olduk bugün, pırasa büyüklüğündeyiz 🤩 33 günümüz kaldı resmen, çok heyecanlı 😍 Gece uykuları bizde de hayal oldu gibi, birde 21 aylık kızım var oda erkenden uyanıyor her şey daha zor 🤦🏼♀️ Ama olsun, hayat onlarla güzelleşiyor 😍🥰
Ark Misraninannesi yaa bende de oluyordu muz ve günde 2 adet maden suyu önerdi doktor ben yapamadım düzenli sen yapabilirsen yap canim
girayinannesi Misraninannesi bacağın alt kasına aniden giren kramp beni yatakta solucan gibi kıvrandırıyor geçince de ağrıya dönüşüp tüm gün topallıyorum
Susamtanesi16 36+4 mide yanması bulunması süründürüyor geceleri uyumayı 9 aydır bıraktım zaten inşallah 40a kadar beklemeyin bi avazda sağlıkla dogururuz inşallah hepimiz
Ark Susamtanesi16 ah mide bulantısı hiç geçmedi mi sizin yoksa yeni mi başladı valla uyku yok o bebis doguncada olmayacak gibi analık görevleri şimdiden yüklendi 😁 dediğin gibi bir avazda gelsinler 40 kadar bende beklemek istemiyorum
Efemom2 Ark valla hiç bilmiyrm magnezyum da kullanıyrm ama yarn randevum var sorucam ellerm aşırı kötü sürekli uyuşuk
Zeyzey27 Melikeenes bendede oldu 36+3 Hareketleri daha cok yerini degistirirken sanki sagdan sola belirgin yoksa cook hafif.. cocugun yeri daraldi heralde
aysegulpkr Melikeenes tam 36 haftalık olduk bugün . Valla benimki nedense daha çok hareketlendi . Ama çok canım acıyor hareket ettikçe sancı girip çıkıyor anlam veremiyorum 🥺
Efemom2 Ark 35 haftadan sonra normal artk ödem tutuyo ister istemez uyuşma olur dedi bol bol suyu ihmal etme dedi canım doktor bana