Siracinannesi Sehrbnon122 bebisimden fırsat bulursam atarım bende açık giymem ama tırnaktan da vazgeçemiyorum 😂
Deletedmom52620 OksijenliSu o deterjan temizlik ürünü bende de vardı şoktan her 10 25 TL indirimde doldururdum hamilelikten sonra azalttım 😂😂
Deletedmom52620 Sehrbnon122 benim şuan bedenim xl oldu ama ben small alıyorum 😂 sana bir takım atayım kesinlikle al evde giy 😂
maydaymaydaymayday Sehrbnon122 adı ne Bide hangi ülkeden geliyor? Eşim ve ben ( şuan doğum iznindeyim ) havacıyız ve yatılarımız çok var. Eşim olmasa arkadaslarıma söylerim. Adı ne şampuanın ve hangi ülkeden aliyor yazarmisin
hilalhanim Sehrbnon122 Aker ve armine vakko kalitesinde değil o yüzden Aker’i armineyi eskisi kadar tercih etmiyorum 🙄
Sehrbnon122 Dilarey benim ikizler bi doğsa bende artık başlarım insallah yaaa en güzel alışveriş o zaten
Cinarveannesi Sehrbnon122 birtek altına doyamam onun dışında sadece çok beğendiğim şeyleri alırım gereksiz alışveriş yapmam hiç.☺️😁
iremsknn Sehrbnon122 bebek için sorarsanız kesinlikle ayakkabı, daha 34. Haftadayız ama 1,5 yaşına kadar giyebileceği kadar bir ayakkabı koleksiyonu var ahahahah. Kendim için ise elbise ve çanta 😍🫶🏽
Sehrbnon122 iremsknn çantalar efsane yaa bebek içinde ikizlere hamileyim 21 haftalık doguma yaklaşınca bende alırım bian önce insallah
BeyzaF Sehrbnon122 kesinlikle kahve fincanı ve su bardağı eşim sürekli laf söylediği için bayadır alamıyorum ama gönlüm de gözümde hep onlarda 😂