Sehrbnon122 Deletedmom52620 bende hamileyim tayt istiyorum ama ben 40 beden giyiyorum ve 1.76 boyundayım
Deletedmom52620 Sehrbnon122 yaaa taytlarını haydigiyden al çok güzel öneririm çok para vermeye gerek yok ben oradan 3 renk turuncu beyaz Gül kurusu aldım evde giymek için
Siracinannesi Sehrbnon122 bebisimden fırsat bulursam atarım bende açık giymem ama tırnaktan da vazgeçemiyorum 😂
Sehrbnon122 Deletedmom52620 yoga falan yapmak istiyorum rahat edemiyorum pijama şort ile alayım dedim tayt
Deletedmom52620 Sehrbnon122 benim şuan bedenim xl oldu ama ben small alıyorum 😂 sana bir takım atayım kesinlikle al evde giy 😂
Sehrbnon122 Dilarey benim ikizler bi doğsa bende artık başlarım insallah yaaa en güzel alışveriş o zaten
OksijenliSu Sehrbnon122 Yaaaa benimde bu aralar ıslak mendil ve deterjan almaya başladım. 🥴🥴🥴😳😳 Tövbe tövbe hastalık olmaya başladı sanki. Hee çeşit her marka ıslak mendil ve sıvı deterjan.
Deletedmom52620 OksijenliSu o deterjan temizlik ürünü bende de vardı şoktan her 10 25 TL indirimde doldururdum hamilelikten sonra azalttım 😂😂