Obirgebe Sehrbnon122 araba 🤦🏼♀️ Alamasamda sürekli bakıyorum sürekli bi araba değişikliği içindeyiz😂
Sevgi0478 Sehrbnon122 topuklu ayakkabı ve kalem etek bayılırım yazarken bile kendimden geçtim canım topuklularımı hamilelikten beri giymiyorum çık zor düz ayakkabı yürümeyi beceremiyorum
Sehrbnon122 Sevgi0478 yemin ederim bende yaa eşim izin vermiyor topuklu giymeme cok özledim ayakkabılarımıııı
Mumoslu Sehrbnon122 ahhh bardakkkk bardakkkk bardakkkk 🥃 cesit cesit renk renk desen desen istiyorum 🤣🤣😍😍
biruykusuzanne Sehrbnon122 israf olmasın diye varken almak bana mantıksız geliyor ama alanlara da saygım var 🥰
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 cok seviyorum canimda artik evde koyacak yer kalmadi daha hic kullanmadigim fincanlar var kutusuyla bazanin altinda duruyor
Sehrbnon122 iremsknn çantalar efsane yaa bebek içinde ikizlere hamileyim 21 haftalık doguma yaklaşınca bende alırım bian önce insallah
2Bebek1Anne Sehrbnon122 ahahaha 😃😃 hani biberonların başı varya emilen yer 😂😂😂 kızım haftada iki kez dişeriyle koparıyor 😃😃😃 ondan alıp biberona takıyoruz yeni biberon almıyoruz 🤣