Florancei nightingale yusuf olgaç
Demetkilic Aaa sislide ne kadar ucuz ben Atasehir’e gidiyorum iki kati
Derya5834 ücret olarak orası ne kadar bilgi verirmisiniz?
caglademir Şişli muayene 250, normal Doğum 5 bin ama 2018 fiyatıymış, 2019 da güncellenecekmiş
GizemKaan evet Yusuf hoca iyi bir doktor.
Ama hastane ücretleri çok fazla..
Ama hastane ücretleri çok fazla..
BehiyeGrel Yusuf hocaya mı gidiyorsunuz ?
GizemKaan evet 👍🏻
BehiyeGrel bende denemeyi düşünüyorum bakalım
GizemKaan ben hamile değilken de gidiyordum ilk başta soğuk duruyor olabilir ama gece Doğumdan çıkmıştır mutlaka gecesi gündüzü olmayan bi doktor normal Doğumda çok destekçi ve öncü olduğu için tercih ettik bakalım nasip olur inşallah 🙏🏻
Tavsiye ederim bütçenizi sarsmayacaksa tabi ki..
Tavsiye ederim bütçenizi sarsmayacaksa tabi ki..
BehiyeGrel şanslısınız harika doğurtuyor🙈🙈
BehiyeGrel benim özel saglik sigortam indirim sagladigi icin 170 küsür muayne dogum icinde normal 5600tl soylendi 2019 da fiyat degisecekmis
Derya5834 evet fiyatlar değişecekmiş bakalım hayırlısı 🙏🏻🤲
Tuba704 inşa allah normal Doğum yapmak nasip olur 🙈🤲🙏🏻
BehiyeGrel umarım öyledir ya. Sizin ilk kontrolünüz ne zman kendisiyle. Ben kasımın sonuna doğru gideceğim kendisine. Eğer siz benden erken gidecekseniz bi sorabilir misiniz hocaya
GizemKaan Benim 4 hafta sonra dedi valla siz öncesinde öğrenir paylaşırsanız sevinirim 🤲🤗
İletişim halinde olmak isterseniz ınstagram hesabım behiyegurell ekleyebilirsin🙏🏻
İletişim halinde olmak isterseniz ınstagram hesabım behiyegurell ekleyebilirsin🙏🏻
BehiyeGrel aynen gece de olsa geliyor yani yetişebilmeye çalışıyor ama şunu da bilin kızlar dığumu ebeler başlatıyor doktor aralarda müdahale ediyor bu hep böyle siz düşünmeyin bunları
Tuba704 sonuçta orda bulunuyor bu çok güzel 🤲