GizemKaan ben yusuf hocaya gidemedim memorial hastanesinde parvana hanıma gidiyorum oda çok samimi egosuz bir bayan tavsiye ederim düsünenlere
    GizemKaan ben hamile değilken de gidiyordum ilk başta soğuk duruyor olabilir ama gece Doğumdan çıkmıştır mutlaka gecesi gündüzü olmayan bi doktor normal Doğumda çok destekçi ve öncü olduğu için tercih ettik bakalım nasip olur inşallah 🙏🏻
    Tavsiye ederim bütçenizi sarsmayacaksa tabi ki..
      BehiyeGrel benim özel saglik sigortam indirim sagladigi icin 170 küsür muayne dogum icinde normal 5600tl soylendi 2019 da fiyat degisecekmis
        Tuba704 size bişey daha sormak istiyorum 🙈 Yusuf hoca doğumlara her zman kendisi mi giriyor. Yani gece dahi olsa geliyor mu bilginiz var mı?
          BehiyeGrel umarım öyledir ya. Sizin ilk kontrolünüz ne zman kendisiyle. Ben kasımın sonuna doğru gideceğim kendisine. Eğer siz benden erken gidecekseniz bi sorabilir misiniz hocaya
            GizemKaan Benim 4 hafta sonra dedi valla siz öncesinde öğrenir paylaşırsanız sevinirim 🤲🤗
            İletişim halinde olmak isterseniz ınstagram hesabım behiyegurell ekleyebilirsin🙏🏻
            BehiyeGrel aynen gece de olsa geliyor yani yetişebilmeye çalışıyor ama şunu da bilin kızlar dığumu ebeler başlatıyor doktor aralarda müdahale ediyor bu hep böyle siz düşünmeyin bunları