Merhaba annişler,

Şişli florenca nightingale hastanesinde yusuf beye gideniniz var mı? İnstagramdan takip ettigim kadariyla normal dogum destekcisi. Muayene ucreti dogum ücreti hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylasirsa sevinirim🙏🏻
    Derya5834 merhaba biz 40+2 deyiz başından beri yusuf hocanın takibindeyiz söylediğiniz gibi kendisi normal doğum yanlısı bi doktordur hatta şöyle diyebiliriz anne bebek dostu doktor diye sizin ve bebeğiniz için ne nasıl sağlıklıysa ona göre yönlendiriyo bizim doğumumuz şu anda başladı 4 cm acıklığımız var fakat evde sancıları karşılayıp 6 cm açıklık olunca hastaneye yatışımız olucak muayene ücreti yeni artı 250 tl gözü kapalı gidebilirsiniz bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim hem kendisi hem ekibi profosyoneller
    Derya5834 bu arada doğum ücreti şu anda 4000 tl normal doğum ama 1 ekimden sonra 5000 tl olacakmış hastane muhasebesi öle söyledi biz görüşme yaparken yatışla ilgili
      Demetkilic saol canım bilgi verdigin için yolun çok başındayım bende daha 4 haftalıgız.Hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın inşallah
      23 gün sonra
      Kızlar merhaba, bende 6 haftalık hamileyim. Medical parkta bi doktora gittim geçen gün ama çok kararsız kaldım. İnstagramda Yusuf hocayı gördüm. Çok kararsızım. Birisine güvenip onunla da devam etmek istiyorum.
        GizemKaan yeni doğum yaptım Yusuf hoca da hikayem de var sayfasında 500 tanr doğursam dünyanın öteki ucunda olsa 500 kere giderim kendisine 👍 Keainlikle imkanın varsa git derim 😉
          Tuba704 canm çok teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻 Bu ay ki kontrolde kendisine gideyim o zman çok sağolun 🙏🏻🙏🏻
            GizemKaan 6 doktor değiştirdim 😊 İsmimi verirsen tanır zaten kesinlikle pişman olmassın doktor ve ekibi şahane bana bile normal doğum yaptırdılar😂
              Tuba704 bende sıcak bi doktor istiyorum yani bu çok önemli bence. bi doktora gittim. Kontrolden sonra size ulaşacağım bi telefon var mı dedim direk hayır dedi. Yani sanki ben onu her dk arayacak mıyım sanki. Bana samimi gelmedi. Yusuf hocayı instagramdan gördüm hasta ile ilişkileri iyi gibi geldi. Size sormak istedim o yüzden. Şimdi sayfasına girdim size bakım diye suda mı Doğum yaptınız normal mi ☺️☺️☺️
                mükkemmel bir doktor ama uzak bana mecburen bırakıp ethica incirliye geçtim:(
                  GizemKaan şuan çok memnunum ben can beye gidiyorum ethicada yusuf beyi aratmıyor saolsun
                  GizemKaan normal doğum😊 Dikişsiz kesisiz hemde 🙈 Dikiş atıldı kendimi yırttım çünkü😂 Yusuf hoca gece Saat kaçta yazarsanı yazın geçte olsa döner inanılmaz yoğun sadece gecesi gündüzü belli değil ilk tanışmanızda soğuk gelebilir ama sonra abi kardeş gibi oluyorsunuz hayattaki en büyük şansımdı iyi bir doktor 👍
                    GizemKaan ben yusuf hocaya gidemedim memorial hastanesinde parvana hanıma gidiyorum oda çok samimi egosuz bir bayan tavsiye ederim düsünenlere