Minigim38 Bende aserecem gecenin köründe kalkıp saatlerce arayacak bulup getirecek diye hayal etmistim oysaki 😁😁 canımın istedigi sey ruffles ketcapli cips gitti 2 dakikada marketten aldi geldi😀
Sulegorkemakyol Deletedmom83940 aynen öyle ki kaldıki benim eşimin bulamam şansı yok maeketciyiz her gece halde adam 😂
Deletedmom727272 Deletedmom83940 ahahaha çünkü elit değilis matmaselll😂 Kızartma da akıyor be kadın tuzlu tuzlu ohhh
Mysaa Deletedmom83940 aşerenlere hem imrendim bende asremeyenlerdenim eşim sağolsun alır eder ama söyle canım bişeyler cekse felan fena olmazdı gerci dogurcam surda ne kaldı ama işte 😀😀
minikkurabiyelerinannesi Deletedmom83940 Valla sorma erik , turşu ve köfte ekmek aşeriyordum içinde biber falan olandan eşim diyor senin aşermen bile fakir 😂😂😂 ben senin yerinde olsam hep farklı şeyler isterdim diyo 🙈🙈
Deletedmom727272 Deletedmom83940 ogohoh yarasın çiçeğim ruhuna canına. 2. Trimester balayı diyolar ya bence bu o haaaayır yemeeem sürecinden bu dönemde yicem ulan bananenin resmi😂
Mysaa Deletedmom83940 kız diyorum diyorum o da alıyor da öyle hani ay ağzımda su tat var burnum da su koktu felan ne bilim güzel olurdu böyle olsa 😀😀
[silindi] Deletedmom83940 ben yildiz meyvesi en bastaydi , sonra yurt disinda bir kac abur cubur cardi onlari yazmistim :D
Misssitare Deletedmom83940 Uff biri aşerme mi dedi. Tatlı sevmeyen ben çıtır bol şerbetli baklava aşeriyorum. İşin aksi eşim istediğim ayarda bulamıyor. Ah Antep’de olacaktık😋😋