Deletedmom83940 insan bekliyor ki ejermeyveleri yıldız meyvesi ne bileyim mango egzotik meyveler aşermeyi falan eşim arasın bulamasın ama ben ne aşeriyorum turşu domates patates kızartması 😂😂
EmineDefneGokce Deletedmom83940 ben deli gibi bamya aşeriyorum :d hatta 3. Tabağımı yedim. Hamilelikten önce en son yiyeceğim şeydir belki kendisi jahdjs
HappyNewMoom Deletedmom83940 Bende koruk aşeriyorum eşim her akşam yan binanın bahçesinden almaktan bıktı yeter artık geçsin şunun mevsimi diyor 😂
hayallliiim EmineDefneGokce ya bende bamyaya bayılırım hatta o yüzden dondorucuya bir sürü sarartıp attım arkadaş bamya duyunca midem kalkıyor inşallah hamilelikten sonra geçer bu tiksinme durumu
Deletedmom83940 QUEEN088 ama günahını almayayım şimdi geçen gece 12 de domates aşerdim evde yoktu gitti aldı manavdan sağolsun
EmineDefneGokce Deletedmom83940 bende sevmezdim ilk gebeliğimde hiç yaşamadım böyle bişey . İnsan nasıl sevmediği bir yemekten 3 tabak yer. Hala canım istiyor 😂😂😂😂
Deletedmom83940 EmineDefneGokce yok ya hiç sevmediğim şeyleri yeme isteğim olmadı ama ilerleyen haftalarda olabilir mi bilmem 😂
Deletedmom83940 Zehragniken o bir hastalık ya ismi de vardı hatta unuttum demir eksikliğinden kaynaklanıyormuş
Deletedmom8373 Ben aşerip yediğim şeyi bir daha yiyemiyorum bi tiksinme geliyor sizede öyle oluyor mu ya abartıp çok yiyorum midemi bulandırdığı için soğuyorum bilemedim 😂
Beyzacan Deletedmom8373 ayyy benim olduuu bende senin gibiyim. Normal hayatımdada balık sevmem. Canım acayip balık istedi. Eşim götürdü öyle bi yedimki yanımda oturan utanır hahahah parmaklarıma kadar. Bol limon sıkıp yedim. Şimdi limondanda balıktanda yazarken bile sanki kusucak gibi oluyorum resmen iğreniyorum. Eskiden sadece yemezdim şimdi tiksiniyorum
HappyNewMoom Deletedmom83940 üzümün olmamışı varya onu ayıklayıp ağzı kapaklı kaba koyup biraz tuz ekleyip sallayınca yumuşuyor suyu çıkıyor mükemmel oluyor ama tansiyon yükseltir 😂 koruk terletmesi olarak geçiyor 😂😂
Sulegorkemakyol Deletedmom83940 aynen öyle ki kaldıki benim eşimin bulamam şansı yok maeketciyiz her gece halde adam 😂