Mrv_mlk Doktorunuz rahim uzunluğunu alttan mı ölçüyor yoksa ultrasondan mı ben 2 doktora gidiyorum biri perinatolog farklı şehirde. O cihazdan ölçüyor ama diğer hekim cihaz doğru ölçü vermez alttan bakalım diyip duruyor
meltemcanli ecenaz891 çok takılmayın ona benim 41mm di bebeğim eşinden ayrılmaya başladığı için erken doğum yaptım. Kafanız rahat olursa herşey güzel gidiyor inanın
meltemcanli ecenaz891 30haftalık doğum yaptım çok şükür bebeğim çok sağlıklı. Süreç beni yıpratmıştı ama size tavsiyem herkese kulak tıkayın 😊
ecenaz891 meltemcanli oyy kücük kuzum sana masallah🧿 İnsallah kuzularım sağlıklı olsun ne güzel içim ferahladı
Esnis ecenaz891 daha yeni gittim kontrole şuan 30+5 im 32 de tekrar kontrolüm var bu gidişte belki ciğer geliştirici yapabilir
Sin-sin Haftada 28 mm olculdu ve yatış verdi doktorum progesteron endol nıdıcard magnezyum kullanıp sureklı yattım suan 26 dayız 23 mm de tutmaya calısıyoruz ınsallah bu sekılde 32-34 e kadar dayanmaya calısıyoruz allah herkesın bebeğini kucagına almasını nasıp etsin 🤲🏻
ecenaz891 Sin-sin İnsallah sizin de haftanız ilerler sağlıkla kavuşursunuz. cok düsük değil bence. ama dinlenmek en iyisi
Bahar-u Sin-sin bende 21.haftadan bu yana endol kullanıyorum 23 mm di . Şimdi 27 olduk 20 mm olmuş bol bol uzanıyorum 🙄
Sin-sin ecenaz891 evet dun ole yazdım ve bır kac saat sonra ani kısalmayala acil serklaja aldılar amelıyatım ıyı gectı suan eve geldim merak ettıgınız bısı olursa bana sorabılırsınız surecı canlı canlı yasıyorum şuan
Vicibici ecenaz891 16. Haftada 29mm 21 detaylı ultrasonda 35mm kapalı şekilde ölçüldü. 25.haftadayım Ama hala önlem olarak progestan kullanıyorum. Çarşamba kontrol var bakalım insallah sağ sağlim 30-32-36. Haftaları görmek dileğiyle🙏🏻