ecenaz891 Ayseakdag Ayseakdag insallah gecersin bol bol dinlen gerisi Allahın takdiri. evet vermedi, hastane şartlarında kullanılabilir dedi. Sanırım çarpıntı yapıyor.
ecenaz891 Esnis simdi kaç hafta oldunuz? size de adalat nidicart verilmemis sanırım benim gibi. magnezyum ve fitil kullanıyorum
Esnis ecenaz891 daha yeni gittim kontrole şuan 30+5 im 32 de tekrar kontrolüm var bu gidişte belki ciğer geliştirici yapabilir
Meltemkandemir Bende 28 haftama girince sağ kasık ağrısıyla gitmiştim ikizlerim var bu arada rahim ağzı 2.3 cm ölçüldü iğne serum vs doğum olmasın diye yaptılar hatta doğum iznimi başlattılar sorum şu dinlenince rahim ağzı uzunluğu artıyor mu? Pztsi kontrolüm var.
Kaya13 41 mm di 34.haftada birden 25 mm düştü pazartesi kontrol var bakalım merakla bekliyorum kaç oldu diye
Tupbebekile Haftada 4 ten 2.5 a düştü 1 hafta içinde sonrasında istihbarat verdi progestan hapı fitil olarak 3 kullandık kasımlam önlemek için adalat verdi ayrıca Alfamet te kullanıyorum. 33 haftalık olduk şuanda 2.5 2.8 arabası gidip geliyor. Progestan aksatma mümkün mertebe ayağa kalkma bol su iç balık yağını ve magnezyum unu kesinlikle kullan haftan çok güzel doğsa larda sorun olmaz allahın izniyle 31 . Haftada doğuma giriyordum kalp atışı yavaşlayınca 1 tanesinin meğer makina bozukmuş devlette ortaya çıktı oradaki doktorlar haftan çok iyi korkma en fazla 1 hafta daha yatar küvezde dediler. Ciğer geliştirici olduysan süper. Hem 1 cm ile 3 4 hafta giden var korkma
ecenaz891 Tupbebekile sagolun inanın içime su serpildi. Dediğiniz gibi ilerliyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin.. 🙏🏻🙏🏻