Bahar-u Sin-sin bende 21.haftadan bu yana endol kullanıyorum 23 mm di . Şimdi 27 olduk 20 mm olmuş bol bol uzanıyorum 🙄
ecenaz891 Bahar-u değişken bir ölçüm bir hafta arasında bile farklar oluyor bence daha sizin kısalmamış
ecenaz891 Bahar-u 25 altı riskli diye biliyorum doktorunuz daha iyi bilir tabi risk haftalarına göre değişiyor yani 20 li haftalar 25 civarı risk iken 30 lu haftalarda iyi bir değer kabul edilebilir
Boniboncuk ecenaz891 benımde 17 ydi. Erken doğum riskim vardı. O haftadan 36 ya kadar haftalık bir pruluton iğne yaptırdım. Gunde ıkı progestan fitil kullandım . 34 ü gorelım yeter diyordu doktorum. Çok şükür 37 olduk. 😇
Sin-sin ecenaz891 evet dun ole yazdım ve bır kac saat sonra ani kısalmayala acil serklaja aldılar amelıyatım ıyı gectı suan eve geldim merak ettıgınız bısı olursa bana sorabılırsınız surecı canlı canlı yasıyorum şuan
Sin-sin ecenaz891 normal tek gebelık ama kasılmam oldugu ıcın sureklı dogum eylemı modundaydım kasılmamı zor durduruyoduk ama suan ıyıyım agrım cok kısa sure oldu serklaj suan baya rahatlattı bızı ılaclarla da beraber 34-35 lerı bulcagımızı umuyoruz 🌸
Cakmaafrodit 27.haftada 20mm. Ölçtü 30. Haftada gittiğimde artık ölçmenin anlamı yok ne zaman gelirse dedi şuan 32. Haftaya giricem yarın kontrolüm var bakalım
ecrunnac Hafta 32 mm çıktı ve erken doğum riskin var 4-5 hafta ileri atabiliriz ama 40 haftayı göremeyiz dedi doktorum. Sağlıkka gelsin başka bir şey istemiyorum dün yatış verdi progestana başladım günde iki kere nidicard ve magnezyum var bir de. Nişanınız geldi mi sizin peki?
ecenaz891 ecrunnac Nişan gelmedi. Doktorlar kendi tecrüblerine göre bir fikir belirtiyolar ama ben hic belli olmaz diye düsünüyorum Allahın takdiri. Bana nidicard vermedi. Ona cok kafam takılıyor
Ilkannelikbu ecrunnac 30.haftaya 32 mm kısa mı dedi? 25 ve kısası riskli diye kabul ediliyor ama doktorunuz önlem almış sanırım benim 30mm gibi uzun bi süredir hiç kısa demedi normal dedi suan 33üm
Aydogdu2 ecrunnac 30 hafta 32 mm gayet iyi 28 haftadan beri 28 mm le devam etti 1 hafta önce serklajim alındı 17 mm düştü şuan kaç bilmiyorum 37+5 olduk
ecenaz891 Sin-sin bence serkalajınız düsündüğünüzden daha uzun süre sizi götürebilir tekil gebeliklerde serkalajla 38 e kadar gidebiliyor
Cakmaafrodit ecenaz891 evet ikiz hamilelik bundan sonra bakmamız gerek yok dedi zaten benim erken doğum riski yüksekti rahim ağzı genişliği vardı serklaj olmamı istemedi doktorum yata yata bu zamana geldik
Cakmaafrodit ecenaz891 evet ikiz hamilelik bundan sonra bakmamız gerek yok dedi zaten benim erken doğum riski yüksekti rahim ağzı genişliği vardı serklaj olmamı istemedi doktorum yata yata bu zamana geldik
Cakmaafrodit ecenaz891 teşekkür ederim nasibinden önce olmuyor hiçbirşey eğer size kısa dediyse üzülmeyin bir şekilde yoluna giriyor