Fatmayaz neden doğuma giderken sigara içmek istiyorsunuz ne saçma bişey bu böyle
Doğuma gitmeden önce sigara içmek
mucizemizibekliyoruzz evet bencede cok saçma herkes doğruyu yapacak değil ama demi ?
Fatmayaz ne alaka ciğerlerinin röntgenini çekmiyolar duman gözüksün 😂😂 şaka bı yana görünmez duman falan ayrıca içiyosun doktordan saklama, özellikle sezeryan olcaksan anestezi seçeneklerini seçmenden önemli, ben hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyordum şimdi günde 3-4 tane içiyorum doktorumada söyledim
Fatmayaz doğuma gitmeden önce mi şakamısın ya ne alaka bide marifet gibi söylemiş hey allahım sabır
- Düzenlendi
Fatmayaz eğer hamileyseniz ve anne olacaksanız en azından doğruları yapmaya çalışabilirsiniz bebeğiniz için. Deneysel bir test değil sonuçta o bebek
mucizemizibekliyoruzz, başlığı Doğuma gitmeden önce sigara içmek olarak değiştirdi.
Ne diyeceğimi bilemedim, kapalı küçücük bi yerde olduğunuzu ve annenizin sizin o küçücük alanınızı dumanla doldurduğunu düşünün. Allah merhamet versin annelik fedakarlık ister lütfen bari dile getirip sapkınca sizi gaza getirip bi şey olmaz diyen insanları önemsemeyin kimse bebeğinizi sizin kadar düşünemez!
Neyse arkadaşlar ben sordugum sorunun cevabını aldım güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler ☺️