Fatmayaz ayrıca sigara içiyorsanız bunu doktorunuzdan saklmayın söyleyin o kadar soruyolar demekki bildiği birşey var doktorların .
Fatmayaz doktordan çekinip bebeğinden çekinmiyor musun?
Doktorun sadece bırak der başka bir şey demez canım, kimseyi ilgilendirmez içmen ama keşke içmesen 😊 ultrasonda duman gözükmez 🤭
    Maviii doktorumla alakası yok eşimden korkuyorum 😂 ben içsem ne dicek ki doktor 😂 yani Doğuma gitmeden önce 1 tane içmek istiyorum ama muane sırasında gözükürse eşim parcalar beni 😏 hep gizli içiyodum yakalandm ağzıma sıctı hamileyken içmedim ama artık canım çok istiyor keşke tek hamilelikte değil haytm boyunca içmesem Doğumdan sonra bilemiyorum 😔 emziriyorum diye belki vicdan yaparım
      KlncA ya niye şaka yapayım 😂 içip giden daha iyi bilir sonuçta İçip giden mutlaka vardır 😂
      Fatmayaz bende ondan umut ediyorum simdi iciyorum belki dogunca vicdan yapariz. Dua ediyorum tiksineyim diye
        Fatmayaz içecekseniz nikotini en düşük milimli sigaralar var onlardan içebilirsin koku pek olmuyor eşinde anlamaz 😊 sanırım az kaldı doğuma, doğumdan sonra için eşinizle aranızı bozmaya değmez
          Fatmayaz bende sigara içiyordum bıraktım bebeğimi öğrenince çokta canım çekiyor ağladığım olmuştur ama içmiyorum içmem . 25 haftamıza geldik şu saatten sonrada Rabbimin iznlyle içmem ondan bundan kocanızdan çekindiğiniz için değil bebeğiniz için içmeyin