Kozlar birşey sorucam sigara içip muaneye giden var mı ? Ultrasyonda belli oluyor mu duman ??
Doğuma gitmeden önce sigara içmek
Deletedmom434, Sağlık etiketini ekledi.
Fatmayaz ben iciyorum maalesef ultrasonda cikmiyor ama insan vicdan yapiuor keske birakabilsem
Fatmayaz nerde görülcek duman
Yok artik
Fatmayaz ayrıca sigara içiyorsanız bunu doktorunuzdan saklmayın söyleyin o kadar soruyolar demekki bildiği birşey var doktorların .
Muhammedamine ultrasyonla bakıldıgı zaman dumanın gözüktüğünü söyleyen oldu bende bilmediğimden soruyorum zaten
Fatmayaz sizinle dalga geçmiş
Maviii doktorumla alakası yok eşimden korkuyorum 😂 ben içsem ne dicek ki doktor 😂 yani Doğuma gitmeden önce 1 tane içmek istiyorum ama muane sırasında gözükürse eşim parcalar beni 😏 hep gizli içiyodum yakalandm ağzıma sıctı hamileyken içmedim ama artık canım çok istiyor keşke tek hamilelikte değil haytm boyunca içmesem Doğumdan sonra bilemiyorum 😔 emziriyorum diye belki vicdan yaparım
Fatmayaz oyle birşey yok canim kandirmislar seni
Muhammedamine Yani sormadımda sadece duydum ben bu benim duyduğum doğru mu değil mi merak ettim
Fatmayaz bende sigara içiyordum bıraktım bebeğimi öğrenince çokta canım çekiyor ağladığım olmuştur ama içmiyorum içmem . 25 haftamıza geldik şu saatten sonrada Rabbimin iznlyle içmem ondan bundan kocanızdan çekindiğiniz için değil bebeğiniz için içmeyin