el_ah aleyulutas çatı muanesi nasıl bişey ilk hamileliğim 35 haftalığım haftaya kontrolüm var korkuyorum bilgi verirmisiniz
aleyulutas el_ah iki parmağı ile rahminizde açıklık var mı yok mu kontrol ediyorlar parmaklarını içeride açıyor biraz, saniyelik sürüyor kendinizi kasmayın hiçbir şekilde ben toplamda 6 kere oldum bugünle birlikte 🤣 alıştım artık ama öldüm bittim denecek acısı yok hiç korkmayın
aleyulutas csmaknc ben ilk çatı muayenesine gittim ordan çıktım 2 saat dinlenmeden yürüyüş yaptım, eve geldim pilates topunda hareket yaptım, sonra ilişki oldu sabahına nişanım geldi 🤣 biraz da benim zorlamamla oldu galiba çok yüklendim kendime
csmaknc aleyulutas Çatı muaynesi 38 de yapacakmış bana 37 olduk bizde kaç gündür öyle çok temizlik yaptım ki öyle yordum kendimi ama yok 🙂
Serifenur50 aleyulutas zaten yatınca daha çok ağrı hissedersin ama dediğim gibi dinlenmeye ihtiyacın var enerjini kaybetmemen lazım
Serifenur50 aleyulutas evet baş daha inmemiştir ağrıyla birlikte kanala güzelce yerleşir doktorunun dediği gibi dairesel hareketler baya işe yarar eğil kalk olduğun yerde buda işe yarar
Serifenur50 aleyulutas sağlıkla gelsin inşallah bebiş bizlere de dua et kolaylıkla kurtulalım hepimiz ☺️ Yine yazmak istediğinde yazarsın doğurunca mutlaka yaz ama
aleyulutas Serifenur50 Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏 dualarımdasınız, yazacağım mutlaka 😍
aleyulutas Recepseren benimde ilk açılmam ilişki yüzünden oldu 🤣🤣 sonra korktuk baya bi ama şimdi doğumu tetiklesin diye özellikle istedim
ruveydataskin aleyulutas hurma yedim yürüyüş yaptım sıcak su tuttum ama yok 2 cm açılma var sancı asla gelmiyor devlette de 4 cm olmadan almıyorlar doğuma 🤦♀️
aleyulutas ruveydataskin suni sancı verelim falan demediler mi duyduklarıma göre 39dan sonra suni verip başlatıyorlarmış doğumu