Umm_meryem aleyulutas Hadi bakalım hayırlısı olsun 🌸 Bende bekliyorum sancım yok suyum yok sadece kasılma ve makata baskı var beklemeye devam edelim bakalım 🙃
aleyulutas Umm_meryem sancım başladı, geldiği gibi pilates topuna oturuyorum bakalım nasıl ilerleyecek takip ediyorum şuan 🙏🙈
Serifenur50 aleyulutas çok iyi açılman da 3 cm olmuş sanırım suyun geldiğinde bebeğin başı basmaya başlayınca da ağrıların aktifleşir 4-5 cm den sonra daha çok hissedersin kendini hazırla motive et yatış verdiler mi
aleyulutas Serifenur50 yatış vermediler doktorum eve git pilates topuna otur sancın başlar dedi ara ara yapıyorum ve gerçekten de başladı sancılarım onu takip ediyorum şuan
aysenur_23 @aleyulutas dün benimde çatı muayenem oldu 2 cm açıklık var dedi bugün akşam nişanım geldi bebeğim sertleşiyor toplanıyor hafif karın ağrısı var ama sancı yok bekleyeceğim hastaneye gitmedim
aleyulutas aysenur_23 benimde öyleydi ben duramadım ne olur ne olmaz diye gittim sancılarım şuan sıklaşmaya başladı gece iyice artarsa gideceğim tekrar 🙏 şuan pilates topuna oturuyorum rahatlatıyor biraz
selencicek aysenur_23 aynen bende kırk artı bır suan ıkı uc cm acıklık var ama sancı adet sancisi gıbı başladı bebek arada toplanıyor nisan cok az geldi kahverengi mukuslu hadi hayırlısı inşallah kolay olur
Serifenur50 aleyulutas çok iyi Allah kolaylık versin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Ben doğumhanede ebeyim sormak istediğin bir şey olursa mutlaka yaz
aleyulutas Neseeli sancılarım başladı düzenini takip ediyorum şuan çok heyecanlıyım inşallah kolayca doğum yaparım 🙏 dua edin
pnrrikoo aleyulutas ayy kız ben burda heyecan yaptım 😂 36+5 içindeyim doğum hikayeleri okudukça stres oluyorum.. Hakkında hayırlısı olsun sağ salim al bebişini kucağına 🤲🏻
aleyulutas Serifenur50 duşa girsem hızlanır mı, belimden giriyor sonra karnıma yayılıyor böyle bıçak batması gibi oluyor
aleyulutas pnrrikoo hiç stres olmayın ben normalde panik atak hastasıydım ileri derecede sabahtan beri ben bile kendimi kontrol edebiliyorsam herkes yapar eminim 😅 öyle bi güç geldi ki her şeyi yapabilirim kontrolü var şuan 🙈 sancılarımı sevmeye başladım şaka gibi 🤣 hadi diyorum biraz daha gel de kavuşalım bebişimle
aleyulutas Dilanmeva inşallah Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah 🙈 buraya pozitif doğum hikayem yazılı post açmak nasip olsun 🥰
Serifenur50 Tabi sıcak suyun doğumu hızlandıran etkisi var hem seni rahatlatır hemde kaslarının gevşeyip açılmasına yardımcı olur
aleyulutas Serifenur50 bir de bebeğin başı tam yerleşmemiş dokunduğum zaman kaçıyor dedi doktorum pilates topunun üstünde daire çizmek yerleşmesine yardımcı oluyormuş galiba bu konuda bilginiz var mı
Serifenur50 aleyulutas evet baş daha inmemiştir ağrıyla birlikte kanala güzelce yerleşir doktorunun dediği gibi dairesel hareketler baya işe yarar eğil kalk olduğun yerde buda işe yarar
Serifenur50 Tabi gir uykun gelirse uyu dinlen doğumun aktif evresinde güce ve enerjiye ihtiyacın olacak belki sabaha kalacak doğumun uykusuz yorgun olursan en önemli aşamalarda enerjisiz kalırsın ıkınamazsın gücün kalmaz
csmaknc aleyulutas kaç gündür süpürüp siliyorum yerleri bile sildim eğilerek nişan yok 😂 yalancı sancı var sadece
aleyulutas csmaknc ben ilk çatı muayenesine gittim ordan çıktım 2 saat dinlenmeden yürüyüş yaptım, eve geldim pilates topunda hareket yaptım, sonra ilişki oldu sabahına nişanım geldi 🤣 biraz da benim zorlamamla oldu galiba çok yüklendim kendime