Aliyeva25 BusraKader Aslında ilişkimiz varıydı gebe kaldığımdan 33 haftaya kadar. Erken doğum riskim oldu o yüzden 38 e kadar ara verdik. şimdi 40 hala davam ediyor. Ama bir tık yok
Seymakrkt Bende 38+3 oldum catı muayenesinde 1 cm acıklık var dedi nişanım yok suan nezman sancım flan gelir ki acaba yaa hergun ilişki pilates topu deniyoruz ama bi agrım sancım yok baska neler yapıyım🙂
aleyulutas ruveydataskin suni sancı verelim falan demediler mi duyduklarıma göre 39dan sonra suni verip başlatıyorlarmış doğumu
elisa_ aleyulutas öyle bi şey yok ben 40+3 de suni ile doğum yaptım , bebeğin kafası kanala indiği için çok baskı vardı o yüzden suni ile başlattı yoksa 41 haftaya kadar bekleyecekti . Bence doktordan doktora fark var
ruveydataskin aleyulutas 4 cm olunca doğuma alırız dediler olmayınca 3 gün sonra taburcu ettiler. Sancım yoktu .
aleyulutas Annehayalim papatya82 HurremSultan bir_ada_meselesi Melikekader1 Akşam 6da yatışım verildi şuan 5 cm açılmam var sancılarım düzenli geliyor ve çok iyi durumdayım Allah’a şükür 🙏 bekliyoruz bebişi bol dua edin 😍🤲🏻
selencicek aysenur_23 aynen bende kırk artı bır suan ıkı uc cm acıklık var ama sancı adet sancisi gıbı başladı bebek arada toplanıyor nisan cok az geldi kahverengi mukuslu hadi hayırlısı inşallah kolay olur
Banutugba Neseeli benimdee 🥲 ara ara kasıklarımda sancı hissediyorum sadece. Sonra geçiyor ne gelen var ne giden 🤭
aysenur_23 @selencicek inşallah sağlıkla biran önce gelsin 🤗 benim nişan da hafif geldi kahverengi şuan da yine karın ağrısı var galiba sancılar bu oluyor yarın hastaneye gitmekte fayda var
Melikekader1 aleyulutas o enerji Allah tarafından doğumda kullanılsın diye gönderiliyor biliyor musunuz sakın ev işleri vs ile tüketmeyin bende sıramı bekliyorum 30+4 Allah kolaylaştırsın 🥰🙏🏻😅🧿
bir_ada_meselesi aleyulutas ayyy dun aksam benim de nisanim geldi 2 cm de acilmam varmis pilates topunda baya hareket yaptim ama sancim artmadi 🙈 Umarim saglikla sizin guzel haberlerinizi aliriz motivasyon olur bize de ♥️🙏🏻🧿