aleyulutas Gizemmay amiinn inşallah 🙈😍 sizin bebiş de bi sürpriz yapıp gelir inşallah en kısa zamanda Allah kavuşmayı nasip etsin
Serifenur50 aleyulutas muhtemelen öyledir şuan ağrılarla güzel baş etmen çok önemli kendini motive et bebeğinin de hareketlerini takip et mutlaka
aleyulutas Umm_meryem aysenur_23 nstye bağlandım hastaneye gidip açılmam 3 cm olmuş sancılarım 80lerde çıktı ama azıcık hissediyorum bebişin kafası tam yerleşmemiş eve geldim pilates topunda hareket yapıyorum yerleşmesi için, doktorum gece başlayabilir sancını yoğun hissettiğin gibi gel dedi
Aliyeva25 Peki ben ne yapim😥 2 gundu regl sancisi cekiyorum. Ne su var ne nişan var. 😓 40+3 haftalığım. Artıq zorlanıyorum. İlişki, squat hepsini denedim🙂
aleyulutas Aliyeva25 dün çatı muayenesi, 2 saat yürüyüş, evde pilates ve ilişki tüm bunlar olduktan sonra sabah nişanım geldi 😅 biraz da benim kendimi zorlamam gibi geliyor bana
Neseeli aleyulutas bir hafta önce nişanım geldi hala tık yok 🙄 bekleyeceksin canım sancın olup 5 dakika da bir gelirse gidersin.
Banutugba Neseeli benimdee 🥲 ara ara kasıklarımda sancı hissediyorum sadece. Sonra geçiyor ne gelen var ne giden 🤭
Umm_meryem aleyulutas Hadi bakalım hayırlısı olsun 🌸 Bende bekliyorum sancım yok suyum yok sadece kasılma ve makata baskı var beklemeye devam edelim bakalım 🙃
Serifenur50 aleyulutas çok iyi açılman da 3 cm olmuş sanırım suyun geldiğinde bebeğin başı basmaya başlayınca da ağrıların aktifleşir 4-5 cm den sonra daha çok hissedersin kendini hazırla motive et yatış verdiler mi
Neseeli aleyulutas yok canım daha bugün gittim ne bir açılma nede bir yumuşama yok .. nişandan 2 saat sonra 2 gün sonra yada 2 hafta sonrada olabilir doğum.. kişiye göre değişiyor bu zaman.ama senin açılman var doğumun yakın☺️
aleyulutas Neseeli sancılarım başladı düzenini takip ediyorum şuan çok heyecanlıyım inşallah kolayca doğum yaparım 🙏 dua edin