Ahsenmom Faness daha nerdeyse 1 buçuk hafta vardı adetime çok istiyordum sürekli test yapıyordum, silik çizgi ile öğrendim Adetim 33-36 gün arası oluyordu
rumeeysaa Fatma0090 çok şükür maşallah subanallah🙏🏻🙏🏻inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻🙏🏻Keseyi kaçıncı haftada gördünüz😊
Fatma0090 rumeeysaa Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 5+4 de gördük canım ama alttan muayne ile ulturasyonda baya Bi gözükmedi
_Merve__ rumeeysaa Benim 38 di..içime hamilemiyim acaba diye düşmüştü çok erken öğrendim. Ondan sonra 2 güne bir kan verdim
_Merve__ rumeeysaa kadin doğuma gittiğimde 5 haftalikti. Hem keseyim gördük, hem kalp atışını dinledik. Değerim çok düşük diye bakmadi doktorlar 2 hafta sonra baktılar o zamanda 3600 civarında degerim
23mayiis17 Tombikis96 Bizde 7 haftaligiz ☺️ keseyi görmüştük geçen hafta ama bebeği gorememistik haftaya gideceğim bakalım, haberdar ediin bebeği görebilirseniz 🙏
Tombikis96 23mayiis17 inşllah canım benim ikinci hamileliğim boş gebelik di Buda öyle olacak diye korkuyorum biraz 🙈o yüzden heycan stres korku ne ararsan var ama yazarım buraya görürsem 🥰
ardaada Bende 4. Gün gecikmede 24.2 ydi. 2 gün aralıklı testteı 72 204 diye gitti. Sonra 2 hafta bekledik kese için. Geç döllenmeymiş
esmahilal Ahsenmom benimde adetim4_5 gün gecikti diye test yaptm biri belli biri silik cizgi var ins hamileyimdir sekizinci aya randevum var belli olck ins
NurrrH rumeeysaa kızımda 79.48 💖 Oğlumda 743 💙 kızımda adetime 3 gün vardı. Oğlumda 3 gün geçmişti günüm.