rumeeysaa kızlar sizlere umut olsun bütün beta değerlerimiz yazdım tarihiyle ben 17 eylülde ikizlerime 23 haftada erken sezeryan doğum yapıp kaybettim 13 gün yaşamışlardı . Ocak ayı sonu ben adet oldum sandım adet den fazla be şiddetli agrım oldu meğer düşük yapıyormusum haberim olmadı 10 gün kanamam sürdü 10 cu gün gittim kanama bitmiyor diye acaba düşükmüş yaptın dedi doktor beta bakıldı 2 şubat 22 cıktı, 4 şubat 10 cıktı düşük yaptımı söyledi daha sonra adet falan olmadım eşimin dedesini kaybettik cenazedeydik ben kendimi hamile gibi hissettim test yaptım pozitif gördüm hemen gittim doktor bu kadar sürede hamile olman imkansız daha adet bile görmedin dedi gebe de Bi beta bakalım dedi baktı şaşırdı ikiz oldugunu ve diğerinin gec döllenme oldugunu söyledi ama progestron hormonu 6.5 cıktı ve sağlıklı gebelerde 10üzeri cıkması lazımmıs bana sağlıksız dedi bu beta değerlerim de bakarak söyledi ve git düşük yap dedi , 23 şubat 118, 25 şubat 248, 27 şubat 802, bu şekilde az az ilerlediği için kanama da vardı git düşük yap dedi bana bende başka Bi hastaneye gittim 28 şubat da ve betam 6000 cıktı usg ile kese görünmedi alttan muayne ile kese ve bebek kalp atımı görülüp duyuldu sağlıklı dedi ama düşebilir dedi progestron arttımamız lazım değerini dedi progestan ve iğne kullandım zor süreçlerden gectim cok şükür suan 23+6 olduk değerleri az ilerleyen umutsuzlara umut olsun inşallah 🤲🏻 Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻