Cagla1750 demirrleydi_ benimde 4. Haftam ve beta hcgm 811 yükseklikle alakalı birşey söyledilermi size
demirrleydi_ Cagla1750 hayır herhangi bişey söylenmedi hemşirem şaşırdı değerin çok yüksek bebeğin kalp atışlarını bile duyarsın demişti gittim gerçekten kalp atışlarını da duymuştum
Ysm0307 rumeeysaa gecikmenin 3.gunu 1398 le öğrendim sabah doktora gittim birisi 5+4 dedi sat a göre 5haftaydi 15 gün sonra kalp atışı için gittim bu da üçüncü farklı doktordu 6haftalik daha dedi sat göre 7+1 önceki doktorlara göre de öyleydi sizin de böyle oldu mu anlayamadım
Mervetnl rumeeysaa ilk değerim 157 diydi tüp bebek yaptırdık transferin 11. Günüydü ertesi gün sabah verdiğimde 280 çıktı 3 gün sonra tekrar verdiğimde 880 çıktı çok şükür cumartesi randevumuz var kese için 🎈
GsAnne tuba-berfin yaaa nasil olumlu gittimi hersey benimde 4.gun gecikti beta 22 cikti doktor kimyasalda olabilir dedi 1 hafta takip etcez hayirlisi artik 🙏🙏
Black00 Htcdyoglu hayır sadece kese vardı 15 gün sonra tekrar çağırdı doktorumuz 7. Haftada duyduk kalp atışını
Tombikis96 23mayiis17 inşllah canım benim ikinci hamileliğim boş gebelik di Buda öyle olacak diye korkuyorum biraz 🙈o yüzden heycan stres korku ne ararsan var ama yazarım buraya görürsem 🥰
Ahsenmom Faness adetime yaklaşık 1 buçuk hafta varken yaptım işte Pek bir belirtim de yoktu aslında göğüs ucum sızladı sadece ama adet öncesi de sizlardi Belki dedim yaptım silik çizgi çıktı
Fatma0090 rumeeysaa Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 5+4 de gördük canım ama alttan muayne ile ulturasyonda baya Bi gözükmedi
Tombikis96 Htcdyoglu ya inşallah çıkmaz rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ❤️
Sema_sylgn Bnm4 gün gecikmeyle kan verdim 309 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 1000 çıktı doktor bebek oluşmamıs bekleyelim oluşmazsa kürtaj dedi bnde özele gittim bebegimin kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun suan 14+5 iz🥰
Nurten2610 Gizemmdgru canım rahat ol Allah’ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz ben ilk gebeligimi 22 ile ikinci gebeligimi 58 ile ogrendim 10 haftalığım şuan :)
GsAnne Nurten2610 canim az once geldim hastaneden 22 benimde biraz olumsuz konustu adetimi 4 gun gecti kimyasal olup olmadigina bakcaz dedi size cok sevindim insallah benimde sagliklidir.🙏🙏