Ladybird06 Deletedmom52620 Ebrar Derin Nisa Erkek için: Emir Mete Kayra Bartu Barış Yağız Miran Hazar
Hareketvakti Meyra41 ahsen hasen kökünden geliyor güzel olan demek ☺️ Ahsenin erkek ismi olarak kullanılışı ise Hasan ismidir o da aynı kökten gelir ☺️ Yani Ahsen kız ismi olarak kullanılır
Hareketvakti Elf96 Elisa ismi aslen Hz.Meryem’in teyzesinin adıdır. Ama incil de Elizabet olarak anılır ama islam dininde Elisa olduğu için koyulabilir bence ☺️☺️
Elf96 Hareketvakti herkes birseyler diyor duyuyor bende okuduğum yazıyı paylaştım bilemem hangi kaynak doğrudur 😊
minisinannesi07 İpek, Erva, kumsal, neva,Ece 👧 Yiğit,aras, kerem,asrın,Mert 👦 Beğendiğimiz isimler bunlardı, kızımız olacak adı da Erva olacak inşallah sağ Salim geldiğinde 🌸
asena0609 minigimherseyim Bizim bütün sülale erkek eşimin sülalesi erkek dolu bütün isimleri kullanmışlar şimdi o isimleri koysak biz koyduk onlarda koydu dicek Kağan var Metehan var mesela Kıvanç yok bi 😅
minigimherseyim asena0609 Oğlum olsa kıvanç koyardım ama kız olcak 😂🥰 bizde de hep kız var yakın isimleri koymak istemiyorum dediginiz gibi 😂
Ays_cskn Deletedmom52620 kiz olarak sare,ipek,gokce,inci, ece, erkek olarak aybars,yigit,cihangir vs bu isimleŕi cok beğeniyorum ☺
SerapBagci Deletedmom52620 Eylül Umay Sure Sare Peri Türker Yiğithan Eralp Yağız 😊 henüz cinsiyeti öğrenemedik bunlar arasından seçim yapmayı düşünüyoruz 😄😄