Meyra41 Rnp evet turkiyede kız ismi kullanılıyor ama ne yazikki anlam itibariyle güzel erkek demek :)
SimayeceninAnnesi Deletedmom52620 kızım simay ece ama belinay isminede bayılıyorum da anlamına herkes çok kötü diyor erkek cocugum ılerıde olursada mustafa ege mustafa eşimin ilk ismi oldugundan ege de çok hısuma gıdıyor ama efe yada yiğit te bayıkıyorum yiğitin anlamı cok güzelllll
Gulusuguzell Umut koycam bu hayattaki tek umudum oldu benim gücum oldu tüm zorluklara rağmen herseye ragmen bana eşlik eden oglum oldu tek başımıza herseyin üstesinden geldik kizlar şuan hastanede yatiyor dua edin olurmu 😔😔
RehoGelin Oğlumun adı Ertuğrul şimdi ikizlere hamileyim ikinci oğlum olursa hep Eralp koymak istiyorum ikinci erkeği düşünmedim eğer kız olursa Gülce ismi çok hoşuma gitti kibar nahif bir isim ikinci kızı da düşünmedim 🤭
Deletedmom52620 _saryamom istediğini koy canım çevrede hep sayya diyecekler bu yaşanmış ve onaylanmış birşey 😂😂😂
minigimherseyim asena0609 valla benim oğlan olsa aklımda bi kaç isim vardı 😄 daha cabuk karar verirdim ama kız ismi cok bide anlamları anlamsız😅size fikir metehan, kağan, kıvanç ☺️
asena0609 minigimherseyim Bizim bütün sülale erkek eşimin sülalesi erkek dolu bütün isimleri kullanmışlar şimdi o isimleri koysak biz koyduk onlarda koydu dicek Kağan var Metehan var mesela Kıvanç yok bi 😅
minigimherseyim Bebek2306 evet bende bu anlamları internette okudum içimize sindi fakat sadece elizabeth in kısaltılmışı diye de geçiyor hocalar caiz dediyse sorun yoktur bende sorucam hocalara ama tanıdık yok öyle etrafta🤷🏻♀️