Deletedmom_51 minigimherseyim Valla benim adım Melisa ben hep uyumlu olsun diye Elisa koymak istedim ama hiç anlamını araştırmadım açıkçası 😂
Deletedmom52620 Deletedmom_51 bizimde en büyük ablamızın adı Melisa eşimin Özlem’i olunca ben teklif ettim uyumlu olsun diye Melina Koyacağız 🥰
Simgekat Eyll64 masal çok güzel bi isim ama artık çok var bayağılaştı bence Sadece Gökçe de güzel hatta gökçe aksel duymuştum oda çok güzel.
minigimherseyim asena0609 Oğlum olsa kıvanç koyardım ama kız olcak 😂🥰 bizde de hep kız var yakın isimleri koymak istemiyorum dediginiz gibi 😂
asena0609 minigimherseyim Ailedeki tek umut bendim tek kız olduğum için ama cinsiyeti babanın belirdiği faktörünü maalesef anlatamam 😅
minigimherseyim Elf96 bu arada evet o sayfaya baktım koymaktan vazgeçtim teşekkür ederim size yoksa büyük ihtimalle koyacaktım♥️🥰
Deletedmom_51 minigimherseyim ya zaten ben de bu zamana kadar duymadım hiç Elisa diye.. çocuklarımıza güzel isimler anlamlı isimler verelim inşallah ☺️
TeoMom minigimherseyim Ben bu ismi ilk duydum direk batılı bir isim dedim sonra Arapça anlamı var diyenleri okuyunca çok şaşırmıştım haklıymışım😅
TeoMom Deletedmom52620 Mete , Boğaç (han), Teoman, Artun , Demir Alp aklıma gelen bunlar zaten birçoğu var listende 😬
Htccmmvv Meyra41 H S N güzel demek Ahsen Arapça da Efal kalıbında en güzel demektir En güzel erkek veya kadın değil ☺️Bizim kültürümüzde erkek ismi olarak tercih edilmez onun yerine Hasan ismi Efendimizin torunu ehli beytten olduğu için tercih edilir