Bebek2306 minigimherseyim elisa her yerde cennet kapısında bekleyen melek olarak geçiyor ve caiz olduğu yazıyor söylediğimiz hiç bir hocadan da caiz olmadığına dair donut almadık biz. Dger anlamları da biri Allahin ahdı yemini diğer bir anlamı da Hz. Zekeriyanin eşi olarak geciyor
minigimherseyim Bebek2306 evet bende bu anlamları internette okudum içimize sindi fakat sadece elizabeth in kısaltılmışı diye de geçiyor hocalar caiz dediyse sorun yoktur bende sorucam hocalara ama tanıdık yok öyle etrafta🤷🏻♀️
Hilal_-aggul Deletedmom52620 oğlumun ismi Muhammed Emin ❤️ 2inci hamileyim kız olursa Amine Lina Erkek olursa da emir efe
Ask_beybi1 30+5 günlük hamileyim inşallah kızım olcak 28 haftalığa kadar erkek biliyordum Eyüp Asaf olacaktı şimdi ise kız diyorlar Ecrin Ada düşünüyorum 👣🤍🥰
3babymom Ask_beybi1 mrb ben de 30+4 um 😂 sasirdigm şey 29 haftaya kadar nasıl dr erkek deyip de yanıldı yani baya büyümüş çok ilginç
Ask_beybi1 3babymom Gel bide bana sor devlet hastanesi hep erkek dedi sonra özele gitcem dedim eşime gitti ve kız dedi ve soran her keze erkek demiştim 😁
Elf96 minigimherseyim Elisa ismi elisabetten geldiğine dair bi yazı okumuştum o yüzden koymak uygun olmayabilir .
Hareketvakti Elf96 Elisa ismi aslen Hz.Meryem’in teyzesinin adıdır. Ama incil de Elizabet olarak anılır ama islam dininde Elisa olduğu için koyulabilir bence ☺️☺️
Elf96 minigimherseyim instagramda isimleringercekanlamlari diye bir sayfa var orda daha açıklamalı yazıyor fotogrqf paylaşmadım buradan aticaktim 😊
minigimherseyim Elf96 bu arada evet o sayfaya baktım koymaktan vazgeçtim teşekkür ederim size yoksa büyük ihtimalle koyacaktım♥️🥰
_saryamom Kızlar kızımızın ismini Sarya koyacağız ama ben iki isim düşünüyorum sizce yanına hangi isim yakışır birini eşim birini ben koyacağım ama güzel anlamlı isim bulamadım 🤦
Deletedmom52620 _saryamom istediğini koy canım çevrede hep sayya diyecekler bu yaşanmış ve onaylanmış birşey 😂😂😂
Momyyytugce Benimde kızım olucak 37+6 dayız ece olucak ama eliz ece de düşünmüştük iki isimden vazgeçtik sadece ece oldu🥰