KlncA Ozlemslk doktor 11 kg da kalman lazım diyo nasıl becericez ya bu haftalardan sonra daha çok alınıyor diyolar 😬
Papatyamoms KlncA bebek arabasını aldım ekim de de anne yanini alicam bence çok beklemeyinderim zamlar yüzünden
Papatyamoms KlncA ne kadar çıktı canım kilosu bende yaptırcam ama sanki benimkide fazla mi çıktı diye bi tedirgin oldum çıkmaz inşallah şeker 22+1 de 537 gram di doktoruma henüz gitmedim ayrıntılida bu şekilde çıktı
KlncA Papatyamoms benim 21+3 te 400 küsür çıktı kilosu yani çok değil sizinki de normal bence endişelenmeyin gayet iyi👍🏻👍🏻. Doktor kilolu demedi ama göbek çevresi önden gidiyor dedi 😕
Papatyamoms Ozlemslk benimde ilk 13 hafta hiç almadım 17 ye kadar fln da 1bucuk 2 kg civarı gidiyordum simdi6700 gram aldım en son şuan 24+1 im 😂
Papatyamoms KlncA benim kide 3 gün ilerde çıktı kilosu ama bunlar tahmini sonuçta ultrason cihazına göre bile farkediyor ben bi anda da hızlı kilo almaya başladım ondan endişelendim aslında ama baklalım:)
Papatyamoms KlncA 59.5 ile basladim 66.2 yim şuan an itibari ile siz 😀 ama 17 18 e kadar en fazla 1buvuk 2 kg almıştım
KlncA Papatyamoms neredeyse aynıyız 58 ile başladım 64-65 arası çıkıyorum iki gündür boyum da 1.63 😁😁
Papatyamoms KlncA 164 de benim bide gebelik öncesi 3 aydada 2 kg aldim normal de kilom 57 diydi hep kalana kadar 59.5 oldum 😂
Ozcndln Zmraemr bugün 23+5 olduk minik prensesimle en başından beri 3 kilo vermiştim o 3 kiloyu geri almışım yani pek kilo almış sayılmam doğum tarihimizde 27 ocak görünüyo inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
melekimm Zmraemr yok canm çok şükür temiz ckti detaylı taramamz sadece kalbinde parlaklk var dedi bir süre sonra kendiliğinden geçer dedi inşaAllah geçer 😊
Zmraemr melekimm benim de iyi şükür bir sıkıntımız cikmadi kendi dr uma haftaya gosterecegim raporu insallah:)
Hamiss5 Prensesimi-beklerken ya bugün kontrikdeydik bizde 25 haftalık son adet tarihine göre 734 gramdır bı kaç gün geri dendi banada
Prensesimi-beklerken Hamiss5 bir kaç gün çok önemli değil bence ilerleyen haftalarda kapanır o açık.önrmli olan sağlıklı olmaları.takma kafana bence😉