Tunurr Bende bugün 24+2 oldum muhtemel Doğum 16 ocak 4 gün önce bebeğim 23+4 de 630 gramdı. Bende 54 ile hamile kaldım şuan tam 60 kiloyum 6 kilo almışım yani ama hiç mide bulantım kusmam olmadı kilo veremedim yani 🤷🏻♀️🤰🏻❤️
Prensesimi-beklerken Hamiss5 bir kaç gün çok önemli değil bence ilerleyen haftalarda kapanır o açık.önrmli olan sağlıklı olmaları.takma kafana bence😉
Hamiss5 Prensesimi-beklerken başta ilerdeydi bu hafta ya sıkıntı yok diye biliyorum zaten doktor korkuttu başta ama
bsebse Bizde 24+5 iz bugun ❤ en son 21+5te 525g geldik. 6.7 kg aldim simdiye dek:)) ilk gebeligim prensesimiz geliyor insallah ❤ var mi ankaradan olanlar.
Mrry Bende 22 haftalık gebeyim karnım aşağıda sanki benimle aynı olanlara bakıyorum midelerine kadar çıkmış benimki nedense aşağıda 🙃beş kilo kadar da almışım zaten 🙁
Zmraemr melekimm benim de iyi şükür bir sıkıntımız cikmadi kendi dr uma haftaya gosterecegim raporu insallah:)
Minikus Kızlar nasıl besleniyorsunuz bebeklerinizin kilo alması için neler yapıyorsunuz tam beslenemiyorum ve bu benim canımı çok sıkıyor
Zmraemr Minikus muz ,kaşar peynir,pekmez kilo aldırıyormuş. Ben cok et tuketemesem de az da olsa yiyorum .Yine yoğurt, sut devam 😊yogurdu da kendim yapıyorum daha saglikli hem😄