Ozlemslk Zmraemr merhaba bende 30 ocak görünüyor... 8 kilo aldım 😂😂 rekor bende sanırım ama olsun prensesime değer 💗
KlncA Ozlemslk sizi yalnız bırakmayıp 6 dan 7 kg gelmek üzereyim ben de 🙈 Nasıl aldık hiç anlamadım ilk üç ay neredeyse hiç kilo almamıştım ya
MeltemKurayTosun iremby bizim eskisehir kucuk diye sanirim uc ozel hastane var oyuzdende pahali sanirim
melekimm Zmraemr canm benimde 28 ocak gibi görüyor ve prensesimi bekliyorum Allah izniyle bugünde detaylı ultrason için hastaneye gidicez 😍
melekimm iremby sağlıklı haberler alrsn inşaAllah canm bende bugün gidicem detaylya inşaAllah sonuclarmz iyi demisti olur Allah n izniyl 😊
Ozlemslk KlncA iyi yalnız değişmişim 😂 aynen ilk aylar bende almadım 3. Aya kadar ama ne olduysa 6. Aya kadar olan süreçte oldu😂😂
melekimm Zmraemr amin canm inşaAllah Rabbim hepimizn bebislerini sağlıkla versin 😊 bende 22ydim ama ultrason da 21 cktı
Biz Bizde 24+0 hayırlısıyla 18 ocak Doğum bekleniyor 610 gram 28 cm olmuşuz dün kontrole gittiğimde ögrendim ancak kendim 9 kilo aldım rekor bende kızlar 3 aya kadar da alacakmışım gibi gözüküyor😀😀 şuanda 70 kiloyum
KlncA Biz günaydın 🤗🤗 şeker yüklemesi yaptırdınız mı?? Benden kilom fazla gidiyor diye ve bebeğin göbek çevresi iki hafta önden gidiyor diye şeker ölçümü istedi de
Papatyamoms KlncA ne kadar çıktı canım kilosu bende yaptırcam ama sanki benimkide fazla mi çıktı diye bi tedirgin oldum çıkmaz inşallah şeker 22+1 de 537 gram di doktoruma henüz gitmedim ayrıntılida bu şekilde çıktı
KlncA Ozlemslk doktor 11 kg da kalman lazım diyo nasıl becericez ya bu haftalardan sonra daha çok alınıyor diyolar 😬
Papatyamoms Ozlemslk benimde ilk 13 hafta hiç almadım 17 ye kadar fln da 1bucuk 2 kg civarı gidiyordum simdi6700 gram aldım en son şuan 24+1 im 😂