Nur-006 Yaseminturan_ bende 5 sene önce bi düşük yaşamıştım ama kalp atışını duymadığım için endişelendim
Yaseminturan_ Nur-006 bazen gec döllenmeden vs gec duyulabiliyor yada farklı sebepten gönlümüzü ferah tutalım🤎
balkizinbebegii Herkese selaamm biz de 5+2 deyiz. Şimdilik iyi gidiyor arada kasık ağrısı, fazla yersem midemde yanma oluyor arada hafif bulantı başladı, biraz bel ağrısı ama çok şükür iyiyiz 😌 herkese sağlıklı gebelikler 🌸
haticenurrr 2022Mom2022 bende dün öğrendim 4+0 çok hafif kasık ağrısı, göğüs ucunda hassasiyet ve uyku var baskada bir şey yok zaten belirtiler icin oldukça erken bence 🥰🥰
aksakallardan 2022Mom2022 canım senin tüp bebek mi yani nasıl eminsin hamile olduğuna seni üzmek istemem ama bı yandan ya değilsen diye düşünüyorum bı yandan da vardır bir bildiği diyorum ama nereden biliyosun hamile olduğunu doktorlar biel kesin kesin emin olmak için adetten 10 gün geçmesini söylüyorlar
haticenurrr aksakallardan bende öyle düsündüm çok erken ama erken döllenme oldu sanırım diye geldi aklıma sonradan 🤷🏻♀️
2022Mom2022 aksakallardan tatlım dün erken gebelik test yaptım pozitif çıktı bu sabahta normal kaset test yaptım pozitif yine ,doğal yolla tatlım aniden iştahım açıldı anormal derecede başım çok döndü beyaz akıntım çoğaldı bide adet ağrım adet olduğumda olurdu ama nerdeyse 10 gün önceden başladı o yüzden yanılmadım
Berelfgun aksakallardan öyle bişey yok bende adet olmadan farkettim. Bende3haftalıkken öğrendim belirtiler varsa beta hcgdende belli oluyo zaten anlıyosanız illa adet gecikmesine gerek yok zaten adet olup hamile değilim diye düşünüp 7. 8. Haftada öğrenen insanlarda var Bu şekilde heves kırmamak lazım
Mutluuygungelen 2022Mom2022 ay biz de 8+1 iz, iştahsızlık,kusma,bulantı gırla🥺 çocuğa zarar verecek diye çok korkuyorum ama elimde değil yememezlik🥺
ryhnlrm Mutluuygungelen bende 7+6 yım. Aynı belirtiler bende de var ama ben yiyorum kusuyorum.. bakalım nasıl geçecek
Snmdgn Mutluuygungelen Mutluuygungelen benim10+4 aynı durumdayım doktorum bebeği besleyemem diye düşünme 12.haftada azalma gösterir korkma dedi o senden bir şekilde besleniyor dedi sürekli kusma var gün sayıyorum bir an önce düzelmek için çok kötü 🥺
Bade0022 2022Mom2022 canım 2 güne bir kan ver artışına bak kendini hemen hamileliğe adapte etme çok üzülürsün yoksa kimyasalda olabilirsin inşallah öyle birşey yoktur ve kucağına alırsın bebeğini Rabbim isteyen herkese versin ama ikiz olsa anlarım normal bir gebelikte 3 haftalık bebek için hamileyim demek çok erken
Faness 2022Mom2022 maşallah benimde bir kaybım var kimyasal gebelik adet öncesi belirtilerimden anladığım kadarıyla hamileyim test için bekliyorum 🥹
ballikuzu 10+4 🌱 yogun bulantı sürecimin geride kaldığını umut ediyorum. Sabahları enerjik kalkıyorum, akşam eklem ağrılarım ve yogun bir uyku haliyle 9 gibi uyuyorum 😑
aksakallardan Dilber55 hmm ben geçen hafta adetime 5 gün varken yapmıştım negatif çıkmıştı tabiki yikilmistim çok üzülmüştüm
Mucizemmavikalp Bizde6+2yiz cuma kalp atışını duymaya gidicez inşallah duyarız ama benim belirtim hiç yok bazen unutuyorum hamiş olduğumu
Hemdemmm Mucizemmavikalp bende 6+3 ben haftaya gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için duyarsanız haber eder misiniz☺️
Mucizemmavikalp Mucizemmavikalp Mucizemmavikalp ederim tabi rabbim hayırlı haberler aldırsın inşallah
Cansu58 9 hafta 3 gun kanamam oldu dusuk oldu diye cok korktum cok sukur bsey olmadi kanamami durdurdular bebek saglikli gozukuyor
Nazlicangrhn-3009 Cansu58 benimde 5 haftalıkken olmuştu çok korktum 3 haftadır iğne ve hap kullanıyorum cuma günü de kontrolümüz var inşallah iyidir bebitom
Kumbaracinur Merve_kaya Allah yardımcımız olsun Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin ❤️❤️❤️
Nazlicangrhn-3009 aksakallardan bende kan testinde 3 haftalık iken öğrenmiştim doktor erken ama öğrenilebilir demisti